A nap kinézete: Margot Robbie miniruhában kis rózsával sietett egy interjúra Hollywoodba

 


Образ дня: Марго Робби в мини-платье с розочкой спешит на интервью в Голливуде


A 31 éves Margot Robbie ritkán jelenik meg a lesifotósok előtt. Általában mindig sikerül a riportereket elkerülnie, s a rajongók csak rendezvényeken láthatják viszont kedvencüket. A Suicide Squad ( öngyilkos osztag) folytatásának sztárja ismét Harley Queen-t játszik. Tegnap jelent meg a közérdemű előtt hosszú idők óta.

Марго Робби

Robbie éppen egy talk-showra igyekezett a
Jimmy Kimmel Live-ra, de elég időt fordított arra is, hogy most pózoljon a fotósoknak, akik a studiónál áltak lesben. Margot széles colgate mosollyal mindenkit köszöntött, megállt néhányszor séta közben, hogy jó képek szülessenek. Az interjúra olyan miniruhát választott, melynek nagy vállrésze volt és klasszikus pöttyök borították annak kelméjét.A sztár külsejét Kaite Yang-nak köszönheti.



Egy nem régebbi interjúja során Margot azt is elmesélte, hogy felkészült arra, hogy kipihenje magát a karaktertől.

- nekem muszály Harleyquinn-től pihennem, mert ő nagyon fárasztó. Én nem tudom mikor látjuk viszont egymást újra. Én emiatt izgatott vagyok, mint sokan mások.- vallotta be a színésznő. 

Emlékeztetőül: az orosz premierje az Öngyilkos osztag Suicide Squad folytatásának augusztus 5-én lesz. A filmvásznon Margot már harmadszorra lesz látható, mint Harley Quinn. Először Joker kedvesét ő 2016-bn játszotta az első Suicide Squad részében. 2020-ban külön filmet kapott (Ragadozó madarak címmel) mely cselekménye a hősnő körül forgott.Robbie maga volt a film producere, mely  története a DC képregények világán alapult. A film eladható lett, de kicsit gyengébb eredményeket produkált, kevesebb bevétele lett, mint a többi DC képregény világ többi filmjénél.

Szerki( Nekem személy szerint minden film tetszett, akciódús, pörgős, s feminista elemek is voltak a Ragadozó madarakban.)

Марго Робби в фильме
  fotó:RB/Bauergriffin.com/MEGA/Mega Agency/East News

0 Comments:

Megjegyzés küldése