Kristen Stewart pletykákat provokált az eljegyzésről Dylan Meyer-rel

 forrás:https://www.spletnik.ru/buzz/love/102476-styuart-sprovotcirovala-slukhi-o-pomolvke-s-vozlyublennoy.html


Кристен Стюарт спровоцировала слухи о помолвке с возлюбленной Дилан Майер

A 31 éves Kristen Stewart és szerelmének Dylan Meyernek a kapcsolata új magasságokat érhetett el. A Twilight (Alkonyat) sztárja Los Angelesben a repülőtéren lett fotózva kedvesével.

Кристен Стюарт и Дилан Майер

Nem nézve arra, hogy a sztárpár próbálta nem magára vonni a figyelmet, s elbújni testőreik mögé, a figyelmes rajongók észrevették a képeken a gyűrűs újukat. Melyeket ugyanolyan gyűrű fedett. Bal kezükön voltak találhatóak az ékszerek, tehát többen már eljegyzésről pletykálnak.

Дилан Майер

Kirsten és Dylan 2 éve élnek együtt. Hosszú ideig csak barátság volt köztük, s szerelmi vallomásra, csak 6 évvel barátságuk után szánták el magukat.Ez nem az első tapasztalata Kirsten-nek egy nővel: -ellőtte már pár éve együtt járt Stella Maxwell modellel, s a szakításuk után Sarah Dikinsel.

Дилан Майер и Кристен Стюарт

A kapcsolat komollyá válhatott, hisz Stewart az elején már azt nyilatkozta, hogy megkérné Dylan kezét azt is megosztotta, hogy hogyan tenné ezt:


- alig várom, hogy ez megtörténjen. Van néhány ötletem, melyek nagyon fontos döntések lesznek. Szeretnék filmet forgatni, s gyermeket nevelni ezzel a hölggyel. Nem hiszem el, hogy ennyire szerencsés vagyok. Én mintha lerajzoltam volna őt az álmaimban, s jéé ő tényleg létezik. - vallotta Kirsten Dylan-ról. 

Sok boldogságot!

Дилан Майер и Кристен Стюарт

0 Comments:

Megjegyzés küldése