Ashley Olsen és kedvese Louis Eisner egy New -yorki randin!


Эшли Олсен с бойфрендом Луи Эйснером на свидании в Нью-Йорке: фото


A 35 éves Ashley Olsen nem gyakran jelenik meg a publikum előtt, de ezen a pénteken a 90-es évek sztárját lencsevégre kapták az új kedvesével Luis Eisner-rel, miközben egy éttermi vacsora után sétáltak New-york utcáin.

Эшли Олсен и Луи Эйснер

A színésznő és 32 éves kedvese a Balthazar étteremben tett látogatás után egy esti séta közben élvezték egymás társaságát. A színésznő barátja még telefonbeszélgetés közben sem engedte ki a kezét a férfiéból.

Эшли Олсен и Луи Эйснер

Olsen fekete ruhában volt felöltözve, hisz szereti a nagy méretű oversize ruhákat. A lábain fekete szandálok ragyogtak, kezében fekete bőr ridikül lógott. Kedvese a művész Louis Eisner világos polóban mely rövöd újú volt és klasszikus farmerban volt látható.


A sajtó arról számolt be, hogy Olsen és Louis Eisner 2017-ben kezdtek viszonyba, de azóta ritkán látták őket együtt. A pár igyekezett nem kerülni a riportrerek kamerái elé. A férfinak nem nagyon tetszett a publikus élet nehéz neki megszokni, hogy Ashley bármely kimenetelét a közösségi háló tárgyalja. Pár évvel ezelőtt a sajtó Olsen bal kezén egy gyűrűt látott, s ezért azt hitték házasságkötésre készül. Azóta e hír nem volt megerősítve. A szerelmesek állítolag közös iskolatársaik révén ismerkedtek meg.

Эшли Олсен и Луи Эйснер


Lui előtt a vállalkozo Richard Sachs -al járt Ashley. Öt hónapos párkapcsolat után barátként váltak el.

Луи Эйснер
 
Ashley ikertestvére, Mary-Kate Olsen viszont nem tudott jóban maradni volt férjével, az 52 éves Olivier Sarkozyvel, akivel öt év házasság után csak nemrég véglegesítették a válást. A házaspár már régóta osztozkodott a vagyonon, és csak idén télen jutottak egyezségre.

Мэри-Кейт Олсен и Оливье Саркози

Мэри-Кейт и Эшли Олсен

Эшли Олсен

0 Comments:

Megjegyzés küldése