Shakira új párkapcsolatot épít Gerard Pique-val való szakítása után

 


A Hips dont lie című sláger énekesnője, s az Emily Párizsban sztárjáról pletykálnak, miután együtt játszottak a Punteria című klipben.

A sajtó szerint Shakira életében új férfi jelent meg, akit az Emily Párizsban sorozatból ismerhetünk Lucien Leon Laviscount. Sem a pop díva sem a színész nem erősítette meg, hogy egy pár lennének, de a férfi szerepelt Shakira legútobbi zenei klipjében aminek címe Punteria volt. Azóta a két sztár együtt mulatozik, s elválaszthatatlanokká váltak. A rajongók még több pletykát szeretnének olvasni a két sztár kapcsolatáról.

 


Az US Weekly április 10-én jelentette be, hogy az énekesnő és színész találkozgatnak, de jelenleg kapcsolatuk még nem komoly.


 

- Ő találkozgat vele, de valami váratlan történt a sztárral. A bennfentes szerint működik köztük a kémia, főleg a Punteria című klip forgatásán is, ez év eleje óta. Márciusban amikor bemutatták a klipet, látták őket New-york-ban, amikor fellépett Shakira a Times Square-en.

 

Люсьен Лависконт, Шакира


A bennfentes hozzátette:

Shakira és Lucien között könnyű kalandos románc van, s Shaki nagyon tetszik neki. 

A Dailymail jelentette be:

-Shakira szeretne szerelmes lenni, de barátai aggódnak érte, mert Lucien azelőtt csak civil barátnőkkel járt, s nem olyan hírességgel, mint Shakira.


A forrás megerősítette, hogy azok a nők, akikkel Lucien azelőtt találkozgatott, nagyon különbözőek voltak. Ő most Shakirával jár, s ő szereti őt. A nő barátai szerint, a férfi csak azért jár vele, hogy híresebb legyen, s ebben segít neki Shakira. Ők találkozgatnak, de még nem komoly a viszonyuk.


Szakítás Gerard Pique-val 10 év párkapcsolat után.


Azelőtt Shakira párkapcsolatban élt Gerard Pique-val 10 éven keresztül, de szakítottak 2022-ben. A Waka waka előadónőjének és 37 éves sportoló kedvesének két gyermeke született Milan és Sasha. Amikor szakítottak, Pique-t pletykák érték, hogy hűtlen volt Shakirához, s Clara Chia Martha-val csalta meg őt. A pletykát nem erősítették meg.

Ami Shakirát illeti, a The Sunday Timesnak adott márciusi interjújában nyíltan beszélt a Gerarddal való korábbi hosszú távú kapcsolatáról.

    "Hosszú időre szüneteltettem a karrieremet, hogy Gerard közelében lehessek, hogy ő focizhasson" - mondta Shakira a kiadványnak. "A szerelem kedvéért sok mindent fel kellett áldoznom".

Ami Lucient illeti, állítólag több topsztárral is randizott a múltban, köztük Keke Palmer színésznővel.


0 Comments:

Megjegyzés küldése