Gwen Stefani a No Doubt együttessel lépett föl először az utolsó 10 év alatt

Az együttes előadta, a legnagyobb régi slágereit, még Rodrigo is csatlakozott a Bathwater dal előadásánál.


Nem volt kétséges, hogy ez egy felejthetetlen előadás lesz!


Április 13-án szombaton a No Doubt együttes először lépett föl 2015-óta, a Coachella fesztiválon Indiában Californiában, ahol Olivia Rodrigo is csatlakozott hozzájuk.

Több nagysikerű dal is felcsendült, néhány mélyebb szám is, amit a vokál énekesnő Gwen Stefani adott elő kollégáival, mint a It’s My Life», «Just a Girl» и «Bathwater», amit Olivia Rodrigo is énekelt velük.  


A 2000-es kislemez előadásának kezdetén az 54 éves Stefani az "Olivia Rodrigo" nevet kiabálta az izgatott tömegnek, amikor a Grammy-díjas énekesnő egy fehér pólóban lépett színpadra, amelyen az állt: "I [heart] ND".



A páros felváltva mondta a dal különböző sorait, a végén pedig Stefani és Rodrigo megölelték egymást a színpadon, mielőtt együtt futottak volna le.

Amikor elhagyta Rodrigo a színpadot, akkor már a Coachellán látták bőrkabátban, Cohan Greem-al s együtt ugrált a tömeggel, mialatt Stefani és a No Doubt énekelt.

Гвен Стефани, No Doubt


A koncerten hallhatóvá vált a  «Don’t Speak» s több más szám, főleg a Tragic Kingdom «Spiderwebs» azután az egész zenekar, beleértve a régóta turnézó zenészeket, Gabrial McNairt és Stephen Bradleyt is, érzelmesen meghajolt és csoportképet készített a hatalmas fesztiválközönség előtt.


Az előadás alatt a Jimmy Kimmel Live!-on februárban Stefani elmagyarázta, hogy újra kellett tanulnia a dalszövegeket, a fellépés előtt.

- én nem emlékszem a dalszövegekre. Úgy gondolom, ismét meg kell tanulnom, talán  nyolc vagy kilenc dal. Első szám volt amit megírtam, mely a Különböző emberek címet viselte.- mondta Stefani.

.

A No Doubt együttes melynek vokalistája volt Gwen Stefani,  Tom Dumont volt a gitáros, Tony Canal  a basszus, Adrian Young a dobos, 2012-ben újra egyesült az együttes a Push and Shove című album elkészítéséhez, 11 éve először.Utoljára 2015-ben léptek fől élőben.


-Ez örület. Ez csodás lesz. Én olyan izgatott vagyok az együttes egyesülése miatt. Úgy gondolom vidám lesz, ki megyek a színpadra, körbenézvek, s megörülök, olyan érzés lesz, mint a biciklizés. Olyan érzést fogunk érezni: Mit is csinálunk? Mi a jövőben a Coachella fesztiválon. Ez furcsa lesz.-nyilatkozta Gwen.


Beleegyezni a fellépésre ennyi év után könnyű volt


Januárban Stefani elmondta a People-nak a fellépéséről a Coachella-n, hogy könnyű volt beleegyeznie.


 

- ez olyan gyorsan történt, ez a kedvenc eseményem volt. Mi még nem gondoltuk végig, hogyan tegyük, mi mind izgatottak vagyunk Azt gondolom, nagyon izgatottak a rajongók is. Ez megihlet engem.

 

Гвен Стефани


Ő folytatta:- Ez menő lesz. Ez könnyű lesz:- azt tenni, amit mindig teszünk, olyan saját zenét játszani, ismerkedni, s hálásnak lenni, amiért ilyen csodás karriert futottunk be, amit nem is reméltünk azelőtt.


A Nylon Print-nek nyilatkozta, milyen jó anyának lenni s kollégának egy fiú együttesbe.


 

- én elhagynám a családom. Ha nem jönnék haza dallal azt mondanám: - olyan szerencsétlen vagyok- akkor nem vacsoráznék a családdal, s nem írnék egy dalt sem. Én egy  napot áldoztam az életemből, hogy újra a No Doubt tagja lehessek.

 

Azt is mondta, hogy minden döntést áldozatnak érzett.

    "Ha most ránézek, azt gondolom: "Istenem, miért próbáltam mindenkinek megfelelni?"." Mert igazából csak a családommal kellett volna lennem, de megtettük, és van néhány jó dal" - mondta a kiadványnak, majd elhallgatott. "Ne emlékeztessetek rá. Nem akarok erről beszélni."

forrás: People,más magazinok

0 Comments:

Megjegyzés küldése