A lánya tiszta anyja, a fiaik, meg az apjukra hasonlítanak: - mindenki Matthew McConaughey gyermekeiről

 

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2024/04/27/MZlc/original.webp



 A sajtóban gyakran népszerű téma a  Matthew McConaughey nevű színész és felesége Camila Alvez közös gyermekei. A család összes tagja részt vett a színészi rendezvényen amely a  Mack, Jack & McConaughey címet viselte. A színész három gyermeke: a 15 éves Levi, a 14 éves Vidu s a 11 éves Livingstone. Ez a közös projektje a színésznek, s a foci edzőnek Mike Brown-nak és a country énekesnek,  Jack Ingrman-nak a gyermekek megsegítése céljából.

 

Levi és Livingston klasszikus kosztümöt választottak, s az 54 éves apjuk, kosztümöt és fehér inget. A színész felesége a 41 éves modell Camila Alvez- fekete klasszikus ruhát öltött föl, érdekes gyöngyös dekoltázs résszel, s Vida lágy pink ruhát vékony pántokkal. A kislány az anyjára ütött, a fiúk az apjukra hasonlítanak.

Мэттью Макконахи и Камила Алвес с детьми/Фото: Amy E. Price/Getty Images


 Matthew McConaughey ritkán jelenik meg a rendezvényeken az összes gyermekével, ezelőtt csak 2021-ben látták őket a vörös szőnyegen, akkor is csak feleségével  a „Sing 2”, premierjén  amelyben a színész Buster Moon koala hangját adta.Az Oscar-díj átadón is megjelentek. Sőt a az idősebb gyermekek Stella McCartney téli divatbemutatóján is részt vettek anyjukkal.

Matthew McConaughey and Wife Camila Alves's Sweet Love Story

Matthew McConaughey és Camila Alvez 2006-ban kezdtek közös párkapcsolatba. 2008-ban az idősebb fiúk Levi jött a világra, majd, 2010-ben született meg Vida nevű lányuk. 2011-ben eljegyzésüket jelentették be, s 2010-ben esküvőt tartottak, abban az évben született meg harmadik gyermekük, aki a Livingston névre hallgat.

Sok boldogságot!

0 Comments:

Megjegyzés küldése