Ritka megjelenés: Angelina Jolie egy premieren a kislányával Vivien-el



Angelina Jolie és 15 éves kislánya Vivien részt vettek a brodway musical Outsiders  színházi adaptáción.A színésznő először jelent meg  három év kihagyás után a vörös szőnyegen leányával Vivien-el.


Bár attól függetlenül lesifotók készülnek róluk, de ritkán, s ezért ilyen fontos a kislány mostani megjelenése. Anya és lánya az Outsiders producereként híresültek el.

A vörös szőnyegen a 48 éves színésznő selyem estélyiben jelent meg bronz színárnyalatban, hozzá köpennyel, Vivien  kék overall-ban jelent meg munkás stílusban, hogy a filmre utaljon. Együtt velük pózolt a zenei producer is Justin Levin. 


A többi gyermeküktől Angelina-nak és Brad Pitt-nek abban különbözik a kisebbik lányuk, hogy nem visel sminket, s nagyon hasonlít Brad-re fiatalabb korában.

Анджелина Джоли, Вивьен Джоли-Питт и Джастин Левин/Фото: Legion-media.ru

Вивьен Джоли-Питт/Фото: Legion-media.ru

Бред Питт в фильме "Через него протекает река"/Фото: кадр из фильма


Brad Pitt és Angelina Jolie 2016-ban váltak el. A színész már nem akarja kiharcolni a teljes gyámságot gyermekei fölött,8 év pereskedés után megszületett a döntés, hogy Angelinaé a teljes gyermek felügyelet. Az örökbefogadott gyermekeivel rossz a kapcsolata Brad-nek, csak a 17 éves biológiai lánya Shiloh döntött úgy, hogy vele fog élni, s ő is a film szakma világa felé fordul a jövőben. 

Brad Pitt gets emotional over daughter Shiloh, 17, — what star has said  about their relationship | HELLO!

Nemrégiben Angelina újabb botrány középpontjába került, azt állítva, hogy Brad Pitt a repülős veszekedés előtt már erőszakosan viselkedett, ami kettejük válásához vezethetett. A színész Brad megvádolta Angelinát  képmutatásban.


0 Comments:

Megjegyzés küldése