Miley Cyrus testvére publikusan flörtölt a nővére ex -férjével

 


Noah Cyrus flörtöl Miley Cyrus nevű testvére ex- férjével

A családi dráma elérte Miley Cyrust is. A fiatalabb húga az énekes, -színésznőnek Noah Cyrus publikusan kimutatta érdeklődését Liam Hemsworth iránt, aki az énekesnő ex-férje.

Noah több fotót is likeolt Liamnál, a közösségi hálón, s a rajongók is észrevették ezt.

Ноа Сайрус


Emlékeztetőül Miley és Liam majdnem egy évig voltak házastársak, mielőtt 2019-ben a párkapcsolatuk felbomlott. A válás fájdalmasan érintette akkor Miley-t aki a Flowers című slágerével vágott anno vissza. Azután a szakítás után nem állt szóba Liam Hemsworth-el.


Noah Cyrus viselkedését Miley rajongói azzal magyarázzák, hogy a húga így akar bosszút állni nővérén, aki nem mellette állt, anyjával való drámai küzdelmében.


Sem Miley sem Liam nem kommentálta Noah flört kísérleteit.


Ma bizonyossá vált, hogy Noah-nak tetszhett a színész. Aktívan likeolta Liam posztjait. Főleg azt a fotót, ahol a konditeremben feszít izmos felsőtestével.

Лиам Хемсворт


A  közösségi háló hevesen vitatja Miley Cyrus kishúgának viselkedését. Az instagram felhasználói értetlenül állnak a lány kétértelmű cselekedetei előtt.

"Micsoda furcsa család! Miféle játékokat űz a húga?", "Miért kedveli a húga exének képeit? Ez nagyon furcsa", "Itt van, Hollywood "magas" erkölcsisége", "Vajon mit gondol erről az egészről maga Miley?". - A követők megosztották a véleményüket.

Noah Cyrus Likes Sister Miley's Ex Liam Hemsworth's Selfie amid Family Drama

A Miley Cyrus családjának életében sokáig nem csillapodnak a drámai események. Két évvel ezelőtt a szülei elváltak. Nemrég pedig Miley édesanyja, Tish alakította ki magánéletét. Hozzáment Dominichez, akivel előtte találkozott... a legkisebb lányával. Mikor békül ki a Cyrus család?

Noah Cyrus: Growing Up as Miley Cyrus' Sister Was 'Unbearable' | Us Weekly

 

Mi
tmz, people, dailymail

0 Comments:

Megjegyzés küldése