Angelina Jolie Vivien nevű leányával bevásárolt

 https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2024/04/07/C8hj/original.webp

dailymail:forrás

Angelina Jolie-t lencsevégre kapták a lesifotósok, amint sétált New-york utcáin a 15 éves kislányával aki a Vivien névre hallgat. A nagy csomagokból ítélve,  anya és lánya a hétvégét shoppingolással töltötték. Angie aki a (Tomb Raider és más kasszasikerű filmek sztárja) egy kényelmes öltözéket választott: totális fekete ruhát. Fekete trapéz szárú nadrág volt rajta, kabát és magas sarkú cipő, ehhez arany ékszerek, s napszemüveggel fedte el tekintetét. Vivien laza stílusban volt felöltözve: világos farmert viselt sportcipővel és szürke pulóverrel.

Анджелина Джоли с дочерью Вивьен/Legion-Media.ru

A fotókat elnézve melyet lesifotósok lőttek el, Jolie és lánya remek hangulatban voltak, sokat kommunikáltak és mosolyogtak egymásra. Nem nézve arra, hogy Angelina ismét a botrányok középpontjába került. A színésznő sokkolta a közvéleményt azzal kapcsolatban, hogy Brad Pitt a magánrepülőn történt bántalmazás előtt régebben is erőszakosan viselkedett.  A pár már sok éve elvált. A színész nem maradt csöndben a vádak hallatán s azt válaszolta, hogy ex -felesége képmutató.


Az is nem eshet jól Angie-nak, hogy Shiloh a lánya Brad Pitt-el akar majd együtt élni nem az édesanyjával.

Bár Pitt fizikai bántalmazása Jolie-val szemben már jóval a család 2016. szeptemberi, Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőútja előtt kezdődött, ez a repülőút volt az első alkalom, amikor fizikai bántalmazását a gyerekek ellen is fordította" - írta Jolie jogi csapata a folyamatban lévő jogi eljárásról szóló bírósági dokumentumokban.

Meet Angelina Jolie and Brad Pitt's 6 kids

Egy, a Maleficent színésznőjéhez közel álló forrás szerint Pitt elutasította, hogy családon belüli erőszak miatt tanácsadásra járjon, és figyelmen kívül hagyta a súlyos családi problémákat, amikor hat gyermekük részleges felügyeletét kérte: Maddox, 22 éves, Pax, 20 éves, Zahara, 19 éves, Shiloh, 17 éves, valamint az ikrek Vivienne és Knox, 15 éves.


0 Comments:

Megjegyzés küldése