Selena Gomez rózsaszínben a saját márkája Rare Beauty rendezvényén




New-york városában került megrendezésre Selena Gomez énekes, színésznő  kozmetikai márkájának a Rare Beauty-nak a partija. A jeles eseményen új terméket mutatott be : egy pirosítót mely ragyogó arcbőrt biztosít viselőjének. 



A rendezvényt április 6-án történt a Studio 525 épületében New-york- ban. A sztár Selly stratégiai szempontból fontosnak tartotta meghívni a szépségápolás világából ismert influencereket , hogy helyben teszteljék le a pirosítót, még piaci megjelenés előtt.



A Disney színésznője, s énekesnője pasztell rózsaszín öltözéket választott. Romantikus hangulatú ruhát hordott virág mintákkal, fölötte pink kabátot, s hegyes orrú magas sarkú cipőt ugyancsak rózsaszín színben, masnikkal díszítve, ékszerei ezüst fülbevalók voltak és gyűrűk a kecses újain. A frizurája a 60-as éveket idézte.



Selena Gomez neve mindig a sajtó középpontjában áll. Hiszen mindig cikkeznek arról, hogy szerelmi kapcsolatban áll a dalszerző és producer foglalkozású Benny Blanco-val, akiről a rajongók úgy vélik, nem érdemli Selly-t meg, de a színésznő mindenkit megnyugtatott, hogy nagyon boldog a férfi mellett.



Selena-hoz közeli emberek is megerősítik , hogy jól választott.

ET szerint:- az ő családja és barátai is szeretik Benny-t ,s az ő rokonai is jól viszonyulnak a lányhoz. Sokan látják, hogy kapcsolatukban sok az érzelem, s mindkettő családja támogatja őket.- bennfentes. 

Sok boldogságot!


 

0 Comments:

Megjegyzés küldése