Dua Lipa és Callum Turner szerelmesen andalogva New-york utcáin




 Mailonline



Dua Lipa és kedvese Callum Turner romantikus sétára indultak a New-york-i Soho-ban szombaton.


A 28 éves pop ikon és 34 éves színész vidámnak tűnt, a napsütötte város forgatagában.


Dua fekete dzsekit hordott és farmert, fekete -fehér mokaszín-el.


A fekete táskájában melyet vállára ejtve hordott számára nélkülözhetetlen dolgokat tartalmazott,  s egy zacskót étellel.


Az angol-albán szupersztár sikkesen festett fekete színekben, arany ékszerekkel , s bekötött burgundi vörös hajával.


Callum is stílusosan festett, borvörös bőrkabátban, fekete farmerral, s kezében zöld vászontáskával.

Dua a mobiljában is kettejük boldog pillanatait őrizte  képekben.




Estére már az énekesnő Callum háta mögé is bújt, s sokat szórakoztak egymás társaságában.


A Via Carota -ban étkeztek este. 





A háromszoros Grammy -díj tulajdonosnője Callum-al 2023 januárjában kezdett románcba a szakítása után a 2023-as évben a 42 éves francia rendezővel Romen Garvassal. Dua és Callum januártól jártak, amikor az énekesnő egy IDGAF elnevezésű rendezvényen jelent meg új párjával.


A Rolling Stone interjújában mondta:- az ismeretség egy kicsit bonyorult. Barát barátokon keresztül, vagy olyan emberek révén akikben megbízol, ahol új embereket ismerhetsz meg, az ismerkedés nem olyan könnyű dolog, amikor ismert ember vagy.

 

A párkapcsolatuk még kezdeti státuszban van, probálják megismerni egymást.






A pár, akik sok időt töltenek együtt, gyakran megjelennek a díjátadó utáni eseményeken.

Februárban együtt vettek részt a 66. Grammy afterpartyján, ahol olyan elbűvölően néztek ki, mintha egy magazin címlapjáról léptek volna le.

A hónap elején pedig romantikus ölelésben fotózták le őket a Brit Awards partiján, ahol az énekesnő a férfi combjára tette a kezét.

A 2024-es év mozgalmasnak ígérkezik a popszenzáció számára, hiszen SZA és a Coldplay mellett ő is tagja az angliai Glastonbury zenei fesztivál line-upjának.

De ez még nem minden: a várva várt harmadik stúdióalbuma, a Radical Optimism május 3-án jelenik meg.

A sztár épp a múlt hónapban mutatta be az első kislemezt, a Training Season-t, amely állítólag a készülő LP-n is szerepel majd.

A lánya tiszta anyja, a fiaik, meg az apjukra hasonlítanak: - mindenki Matthew McConaughey gyermekeiről

 

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2024/04/27/MZlc/original.webp



 A sajtóban gyakran népszerű téma a  Matthew McConaughey nevű színész és felesége Camila Alvez közös gyermekei. A család összes tagja részt vett a színészi rendezvényen amely a  Mack, Jack & McConaughey címet viselte. A színész három gyermeke: a 15 éves Levi, a 14 éves Vidu s a 11 éves Livingstone. Ez a közös projektje a színésznek, s a foci edzőnek Mike Brown-nak és a country énekesnek,  Jack Ingrman-nak a gyermekek megsegítése céljából.

 

Levi és Livingston klasszikus kosztümöt választottak, s az 54 éves apjuk, kosztümöt és fehér inget. A színész felesége a 41 éves modell Camila Alvez- fekete klasszikus ruhát öltött föl, érdekes gyöngyös dekoltázs résszel, s Vida lágy pink ruhát vékony pántokkal. A kislány az anyjára ütött, a fiúk az apjukra hasonlítanak.

Мэттью Макконахи и Камила Алвес с детьми/Фото: Amy E. Price/Getty Images


 Matthew McConaughey ritkán jelenik meg a rendezvényeken az összes gyermekével, ezelőtt csak 2021-ben látták őket a vörös szőnyegen, akkor is csak feleségével  a „Sing 2”, premierjén  amelyben a színész Buster Moon koala hangját adta.Az Oscar-díj átadón is megjelentek. Sőt a az idősebb gyermekek Stella McCartney téli divatbemutatóján is részt vettek anyjukkal.

Matthew McConaughey and Wife Camila Alves's Sweet Love Story

Matthew McConaughey és Camila Alvez 2006-ban kezdtek közös párkapcsolatba. 2008-ban az idősebb fiúk Levi jött a világra, majd, 2010-ben született meg Vida nevű lányuk. 2011-ben eljegyzésüket jelentették be, s 2010-ben esküvőt tartottak, abban az évben született meg harmadik gyermekük, aki a Livingston névre hallgat.

Sok boldogságot!

Miley Cyrus és édesanyja Tish Cyrus Los Angelesben


forrás: People, Dailymail.com


Miley Cyrus énekesnő és anyja Tish Cyrus együtt jelentek meg csütörtökön mialatt nagy veszekedés volt a családban.


A sajtó szerint a 24 éves Noah Cyrus mérges anyjára Tish-re mert elszerette előle ex-ét Dominic Purcell színészt.

Miley aki 31 éves és anyja Tish aki 56 éves nem mutattak túl sok érzést, amikor együtt jelentek meg.


Mindketten tekintetüket napszemüveg mögé rejtették, s a parkolóban kapták lencsevégre őket, leengedett hosszú hajzattal közlekedtek. 


A Wrecking ball előadónője szürke pulcsit hordott, krém színű nadrágot, s fekete cipőt. Vállain fekete kis táska lógott. 


Az anya divatosan volt felöltözve, barna hosszú kabátot hordott, lábain farmert viselt, s fekete topot. Kezeiben fekete hátizsák pihent.

Tish és az 54 éves színész otthonukban házasodtak össze, 2023 augusztus 19-én, melyre nem jött el Noah Cyrus.


Paris Hilton bemutatja lányát, Londont!

 

A sztár öt hónappal a születése után osztja meg imádnivaló első pillanatait kislányáról, ahogy Carter Reummal és fiával, Phoenixszel pózol a családi fotókon.


Paris Hilton megosztotta a kislánya fotóit a közösségi hálón.


A 43 éves  sztár, akinek novemberben született meg London nevű lánya egy béranyától, együtt pózolt a 43 éves férjével Carter Reum-mal s a 15 hónapos Phoneix-el, a fotókat CamraFace-val készítették.


London elbüvőlően festett rózsaszín masnival és ruhácskával, s Hilton édes szöveggel írta alá a post-ját.

-Bemutatom nektek London Marilyn Hilton reum-ot. Én mindig is egy London nevű kislányról álmodoztam, amióta élek. Olyan hálás vagyok, azért ,mert ő létezik, s értékelem az együtt töltött időket.



Phoneix-el a kisangyalaim megmutatták nekem a szeretett, amiről azelőtt nem is sejtettem , amíg nem lettem anyuka. -írta alá a sztármami.




A híresség azt is elmondta, hogy Sia új dala volt az ihlet az anyaságához.



A dalban , melynek címe  Fame Won'T Love you Paris arról énekelt, hogy keresi létezése fontosságát, nemcsak a publikum mosolyában, s a hírnév nem olyan fontos, mert az nem fog úgy szeretni téged, mint egy anya, vagy apa.

Az én hihetetlen utazásom a anyaság világába megihletet, egy új mélyebb magán jellegű dalra az én drága barátnőmmel Sia-val, a Fame Won'T Love -ra.


Ez a zene arra emlékeztet, arról az egyedi kapcsolatra, amit  érzek a gyerekeimmel kapcsolatban, a férjemmel, vagy a családdal, amik a legértékesebbek számomra a világon. Ez egy himnusz, mely erőt ad, a legtisztább érzésekre a szívben- család, barátok s magatok felé.

Gratulálok!

Emberiség

 Minden jót emberek,

amíg a föld kerek,

induljon be szekeretek, 

kedvesek legyetek,

álmodjatok és tegyetek,

imákat kövessetek,

 szeressetek, hogy

szeretve lehessetek.

 A jövő még mindig az emberiség kezében van...| Pestpilis

 isten képmásai vagytok, 

magához hasonlóra alkotott,

ezért is ne legyen haragotok,

legyetek mind barátok,

ne érjen titeket átok, 

segítsetek ahol tudtok, 

mindig legyen jó az ok.

 

Káros függőségeiteket elhagyjátok,

magatok jobb kiadásává váljatok,

imádkozzatok, álmodjatok,

dolgozzatok, s harcoljatok,

s ha valami elállja utatok,

Istenhez imádkozzatok!

 Jesus Healing The Sick People by ZENART07 on DeviantArt

Kérj és megadatik,

szeresd magad és másokat,

más sikerei  inspiráljanak,

lábaid zenére járjanak, 

hallgasd Isten dallamait,

szívedben lágy hullámait,

ahogy felszabadít,

 s köddé válik a kín,

nem ropog a fegyver,

csak a szíved ver,

légy mindenkinek jó haver,

ne rombolj,dobolj,ne tombolj

csak is szeretettel!

 Jesus With People Images - Free Download on Freepik

Zara Larsson a Maybelline arca

 

 

A svéd 26 éves énekesnő és dalszerző csodásan festett a Maybelline Diamonds smink reklámjában. Szőke loknijait copfba kötve hordta. Ívelt szemöldöke alatt, szemeit tussal emelte ki és szempillafestékkel. Ezzel elérte a cicás szemeket. Orcáin volt egy leheletnyi pirosító. Ajkait a Plump Maybelline szájfényével emelte ki, mely ennek hatására dúsabbnak tűnt. A termék bizonyára paprika kivonatot tartalmazhatott, tekintve a csomagolását. Öltözéknek csiszolt farmer miniruhát öltött fől, mely remekül kiemelte csinos alakját.

 

 

Cowboy kalap , csizmák magas sarkakon és kék haj: Megan Fox a Coachella fesztiválon Exkluzív!

Megan Fox Reveals Inspiration Behind Blue Hair (Exclusive)

A színésznő bemutatta új nyári égkék frizuráját, mialatt meglátogatta a zenei fesztivált Kaliforniában mely Coachella néven fut. 

Megan Fox's Turquoise Waves Are Peak Mermaidcore


A 37 éves színésznő Megan Fox most debütált az új hajszínével a Coachella rendezvényen a Celsius Cosmic Desert-ben Indianaban Kaliforniában hétvégén, s mindent megtett, hogy öltözéke a sivatag tematikájához illő legyen. Megan farmer rövidnadrágot viselt magas derékkal, fehér topot, fekete dzsekivel, fekete csizmát magas sarkokon. A fején pedig egy cowboy kalap pihent.


A hajszínváltása Megan-nak azután történt, hogy ez év elején ő pink loknikkal volt látható. A People magazin-nak vallott mostani hajszínváltásának okáról. Valójában egy bob rövid frizuráját póthajjal tette hosszabbá és dúsabbá.


 Megan Fox shows off new blue hair as she arrives to Coachella party in  Daisy Dukes and sexy thigh-high boots... after confirming Machine Gun Kelly  engagement was called off | Daily Mail

-Valójában nekem most kék bob frizurám van. Mi hozzáillesztettünk a hajamhoz loknikat, hogy a Coachellának energiát adjunk. Azt hiszem, annyira fehérítettem, hogy tönkretettem őket. Szóval ki kellene próbálnom az összes színt, mielőtt barnára váltok."

 

Меган Фокс


Ami a ruháját illeti a Transformers sztárja, önmaga akart lenni a stílusával. 

- Én úgy gondolom, hogy fontos önmagunkat adni, s nem az egész stílusunkat változtatni egy fesztivál miatt.


A zenei fesztivál során interjút adott az E! News-nek is s elmondta, hogy milyen botrány alakult ki a Chelsea Blackwell körül, aki a Love is Blind sorozatban játszik, azért mert azt mondták neki, hogy hasonlít Megan Fox-ra Chelsea elmondta a negatív reakciókat, amik a kommentárokban jöttek s Megan a reality -show hősnőt megvédte utolsó interjújában.

Megan Fox Finally Broke Her Silence on Those Chelsea Comparisons From 'Love  Is Blind' | Glamour

 

- én láttam az ő fotóját. Több ezer ember megerősítette a kommentekben, hogy ő hasonlít Megan Fox-ra. A színésznő hozzátette:-én hiszek abban hogy ő igazat mond, s remélem , hogy az ő tekintetében  még mindig az a ragyogás van.  Remélem ez a világ nem lopta el ezt tőle. Az én tekintetem fénye rég meghalt a sok megaláztatástól és szenvedéstől a 20 év alatt. Remélem vele ez nem történt meg. A legjobbakat kívánom neki, s hálát adok neki.

 

Меган Фокс


Bár Meghan elvből nem néz LiB-et vagy tévét, megjegyezte, hogy "sokan" írtak neki a helyzetről.

"Még más hírességek is megkérdezték olyan partikon, mint az Oscar-gála, hogy "nézed aLove Is Blindet?".". Én pedig azt válaszoltam: "Nem, de tudom, miről beszélsz" - folytatta Meghan. "Nem néztem, de úgy gondolom, hogy általánosságban senki sem érdemli meg, hogy zaklatják. Szerintem ő sem érdemelte meg. Szerintem az emberek túl keményen bántak vele."

forrás: People

A múlt egy filmtekercs

 A múlt filmtekercs,

, hogy felejts,

ami volt elmúlt,

mind porba hullt.

 Múlt, jelen, jövő | Kaposvár Most.hu

A jelent jövőt

formálhatod,

várd a nagy Őt,

ne idegességgel,

hanem szabadon,

függetlenséggel. 

harcolj álmaidért,

kedvességgel,

megértéssel,

kéréssel,

Istenhez.

7 Tips For Finding Your Soulmate

A harag bekebelez,

a szeretet felszabadít,

új utakra indít,

 hol nem leled a kínt,

 virágok odakint,

amerre az ember tekint,

Isten mindenkor boldogságra int,

s mindenhova szeretet hint.


Gwen Stefani a No Doubt együttessel lépett föl először az utolsó 10 év alatt

Az együttes előadta, a legnagyobb régi slágereit, még Rodrigo is csatlakozott a Bathwater dal előadásánál.


Nem volt kétséges, hogy ez egy felejthetetlen előadás lesz!


Április 13-án szombaton a No Doubt együttes először lépett föl 2015-óta, a Coachella fesztiválon Indiában Californiában, ahol Olivia Rodrigo is csatlakozott hozzájuk.

Több nagysikerű dal is felcsendült, néhány mélyebb szám is, amit a vokál énekesnő Gwen Stefani adott elő kollégáival, mint a It’s My Life», «Just a Girl» и «Bathwater», amit Olivia Rodrigo is énekelt velük.  


A 2000-es kislemez előadásának kezdetén az 54 éves Stefani az "Olivia Rodrigo" nevet kiabálta az izgatott tömegnek, amikor a Grammy-díjas énekesnő egy fehér pólóban lépett színpadra, amelyen az állt: "I [heart] ND".



A páros felváltva mondta a dal különböző sorait, a végén pedig Stefani és Rodrigo megölelték egymást a színpadon, mielőtt együtt futottak volna le.

Amikor elhagyta Rodrigo a színpadot, akkor már a Coachellán látták bőrkabátban, Cohan Greem-al s együtt ugrált a tömeggel, mialatt Stefani és a No Doubt énekelt.

Гвен Стефани, No Doubt


A koncerten hallhatóvá vált a  «Don’t Speak» s több más szám, főleg a Tragic Kingdom «Spiderwebs» azután az egész zenekar, beleértve a régóta turnézó zenészeket, Gabrial McNairt és Stephen Bradleyt is, érzelmesen meghajolt és csoportképet készített a hatalmas fesztiválközönség előtt.


Az előadás alatt a Jimmy Kimmel Live!-on februárban Stefani elmagyarázta, hogy újra kellett tanulnia a dalszövegeket, a fellépés előtt.

- én nem emlékszem a dalszövegekre. Úgy gondolom, ismét meg kell tanulnom, talán  nyolc vagy kilenc dal. Első szám volt amit megírtam, mely a Különböző emberek címet viselte.- mondta Stefani.

.

A No Doubt együttes melynek vokalistája volt Gwen Stefani,  Tom Dumont volt a gitáros, Tony Canal  a basszus, Adrian Young a dobos, 2012-ben újra egyesült az együttes a Push and Shove című album elkészítéséhez, 11 éve először.Utoljára 2015-ben léptek fől élőben.


-Ez örület. Ez csodás lesz. Én olyan izgatott vagyok az együttes egyesülése miatt. Úgy gondolom vidám lesz, ki megyek a színpadra, körbenézvek, s megörülök, olyan érzés lesz, mint a biciklizés. Olyan érzést fogunk érezni: Mit is csinálunk? Mi a jövőben a Coachella fesztiválon. Ez furcsa lesz.-nyilatkozta Gwen.


Beleegyezni a fellépésre ennyi év után könnyű volt


Januárban Stefani elmondta a People-nak a fellépéséről a Coachella-n, hogy könnyű volt beleegyeznie.


 

- ez olyan gyorsan történt, ez a kedvenc eseményem volt. Mi még nem gondoltuk végig, hogyan tegyük, mi mind izgatottak vagyunk Azt gondolom, nagyon izgatottak a rajongók is. Ez megihlet engem.

 

Гвен Стефани


Ő folytatta:- Ez menő lesz. Ez könnyű lesz:- azt tenni, amit mindig teszünk, olyan saját zenét játszani, ismerkedni, s hálásnak lenni, amiért ilyen csodás karriert futottunk be, amit nem is reméltünk azelőtt.


A Nylon Print-nek nyilatkozta, milyen jó anyának lenni s kollégának egy fiú együttesbe.


 

- én elhagynám a családom. Ha nem jönnék haza dallal azt mondanám: - olyan szerencsétlen vagyok- akkor nem vacsoráznék a családdal, s nem írnék egy dalt sem. Én egy  napot áldoztam az életemből, hogy újra a No Doubt tagja lehessek.

 

Azt is mondta, hogy minden döntést áldozatnak érzett.

    "Ha most ránézek, azt gondolom: "Istenem, miért próbáltam mindenkinek megfelelni?"." Mert igazából csak a családommal kellett volna lennem, de megtettük, és van néhány jó dal" - mondta a kiadványnak, majd elhallgatott. "Ne emlékeztessetek rá. Nem akarok erről beszélni."

forrás: People,más magazinok

Köszönöm , hogy élek

Köszönöm, hogy élek,

most már nem félek, 

miattad remélek,

összeérnek lelki szélek,

pörögnek az életképek.

Te vagy kezdet

te vagy a vég,

a kettő között,

mi sokat ér.

Atya

fiú

szentlélek,

már nem félek,

élek.

Jó fonalakat sző,

mindenen körbe jő,

elhalmoz szeretettel,

szívben melegséggel,

 egyesülve az éggel,

s szorosan a reménnyel,

hogy minden jó lesz,

rossznak vége lesz, 

midőn mindenki lélegzetet vesz.

Download Jesus Christ, Christianity, Religion. Royalty-Free Stock  Illustration Image - Pixabay

 


Shakira új párkapcsolatot épít Gerard Pique-val való szakítása után

 


A Hips dont lie című sláger énekesnője, s az Emily Párizsban sztárjáról pletykálnak, miután együtt játszottak a Punteria című klipben.

A sajtó szerint Shakira életében új férfi jelent meg, akit az Emily Párizsban sorozatból ismerhetünk Lucien Leon Laviscount. Sem a pop díva sem a színész nem erősítette meg, hogy egy pár lennének, de a férfi szerepelt Shakira legútobbi zenei klipjében aminek címe Punteria volt. Azóta a két sztár együtt mulatozik, s elválaszthatatlanokká váltak. A rajongók még több pletykát szeretnének olvasni a két sztár kapcsolatáról.

 


Az US Weekly április 10-én jelentette be, hogy az énekesnő és színész találkozgatnak, de jelenleg kapcsolatuk még nem komoly.


 

- Ő találkozgat vele, de valami váratlan történt a sztárral. A bennfentes szerint működik köztük a kémia, főleg a Punteria című klip forgatásán is, ez év eleje óta. Márciusban amikor bemutatták a klipet, látták őket New-york-ban, amikor fellépett Shakira a Times Square-en.

 

Люсьен Лависконт, Шакира


A bennfentes hozzátette:

Shakira és Lucien között könnyű kalandos románc van, s Shaki nagyon tetszik neki. 

A Dailymail jelentette be:

-Shakira szeretne szerelmes lenni, de barátai aggódnak érte, mert Lucien azelőtt csak civil barátnőkkel járt, s nem olyan hírességgel, mint Shakira.


A forrás megerősítette, hogy azok a nők, akikkel Lucien azelőtt találkozgatott, nagyon különbözőek voltak. Ő most Shakirával jár, s ő szereti őt. A nő barátai szerint, a férfi csak azért jár vele, hogy híresebb legyen, s ebben segít neki Shakira. Ők találkozgatnak, de még nem komoly a viszonyuk.


Szakítás Gerard Pique-val 10 év párkapcsolat után.


Azelőtt Shakira párkapcsolatban élt Gerard Pique-val 10 éven keresztül, de szakítottak 2022-ben. A Waka waka előadónőjének és 37 éves sportoló kedvesének két gyermeke született Milan és Sasha. Amikor szakítottak, Pique-t pletykák érték, hogy hűtlen volt Shakirához, s Clara Chia Martha-val csalta meg őt. A pletykát nem erősítették meg.

Ami Shakirát illeti, a The Sunday Timesnak adott márciusi interjújában nyíltan beszélt a Gerarddal való korábbi hosszú távú kapcsolatáról.

    "Hosszú időre szüneteltettem a karrieremet, hogy Gerard közelében lehessek, hogy ő focizhasson" - mondta Shakira a kiadványnak. "A szerelem kedvéért sok mindent fel kellett áldoznom".

Ami Lucient illeti, állítólag több topsztárral is randizott a múltban, köztük Keke Palmer színésznővel.


Ritka megjelenés: Angelina Jolie egy premieren a kislányával Vivien-el



Angelina Jolie és 15 éves kislánya Vivien részt vettek a brodway musical Outsiders  színházi adaptáción.A színésznő először jelent meg  három év kihagyás után a vörös szőnyegen leányával Vivien-el.


Bár attól függetlenül lesifotók készülnek róluk, de ritkán, s ezért ilyen fontos a kislány mostani megjelenése. Anya és lánya az Outsiders producereként híresültek el.

A vörös szőnyegen a 48 éves színésznő selyem estélyiben jelent meg bronz színárnyalatban, hozzá köpennyel, Vivien  kék overall-ban jelent meg munkás stílusban, hogy a filmre utaljon. Együtt velük pózolt a zenei producer is Justin Levin. 


A többi gyermeküktől Angelina-nak és Brad Pitt-nek abban különbözik a kisebbik lányuk, hogy nem visel sminket, s nagyon hasonlít Brad-re fiatalabb korában.

Анджелина Джоли, Вивьен Джоли-Питт и Джастин Левин/Фото: Legion-media.ru

Вивьен Джоли-Питт/Фото: Legion-media.ru

Бред Питт в фильме "Через него протекает река"/Фото: кадр из фильма


Brad Pitt és Angelina Jolie 2016-ban váltak el. A színész már nem akarja kiharcolni a teljes gyámságot gyermekei fölött,8 év pereskedés után megszületett a döntés, hogy Angelinaé a teljes gyermek felügyelet. Az örökbefogadott gyermekeivel rossz a kapcsolata Brad-nek, csak a 17 éves biológiai lánya Shiloh döntött úgy, hogy vele fog élni, s ő is a film szakma világa felé fordul a jövőben. 

Brad Pitt gets emotional over daughter Shiloh, 17, — what star has said  about their relationship | HELLO!

Nemrégiben Angelina újabb botrány középpontjába került, azt állítva, hogy Brad Pitt a repülős veszekedés előtt már erőszakosan viselkedett, ami kettejük válásához vezethetett. A színész Brad megvádolta Angelinát  képmutatásban.