Taylor Swift hálás rajongóinak Tokióból az Eras Turnéért!




 Dailymail.com


 

Taylor Swift négy koncertjét fejezte be a Tokyo Dome-ban Bunkiyo-ban Japán tokiói részén.


57.000 ordító rajongó között minden este a popsztár, még jobban meghódította a rajongói szívét, voltak olyanok is akik nagyon messziről jöttek el a koncertekre, hogy láthassák kedvenc énekesnőjüket.


 A 34 éves Pensilyvániából származó hölgy, már Los Angelesben ért földet, vasárnap a Superbowl előtti szereplésen, most kapta meg a 13. Grammy-díját, ő és csapata hosszú útat tettek  meg a koncerteken.


Azután, hogy négy koncerten keresztül találkozott rajongóival a mindig, kedves Swift, a közösségi hálón köszönő beszédet adott ki, a 2024-es évre.


-Tokió!!! Ez a 4 koncert, a Tokiyo Dome ban csodásak voltak.- osztotta meg posztját, s felrakott pár felvételt is a mini rezidenciájából.

Swift folytatta:"nekem úgy hiányoztatok, s nekem nagyon megtetszett a színpadon lenni, s együtt lenni a kollégáimmal és a csapattal.


A Shake it Off sztárja kifejezte háláját, s végezetül hozzátette: "mindenkinek köszönöm, aki Tokióban él, a hűséget, s mindenkinek aki messziről jött, hogy velünk töltse el az időt."


Az utolsó fellépése során Tokióban a Midnights énekesnője nem várt előadást tartott, amikor a You're On Your Own Kid című dalt is elénekelte, ami a Kansas City Chiefs Travis Kelce- ihletett meg- vallotta a Gossip Herald.

A rajongókat jól megdolgoztattál, hisz Swift és csapata 45 dalt adott elő minden este, s ez eltér más sztároktól, akik csak 15-20 dalt adnak elő általában.

A koncerteket a karrierje különböző korszakaiból származó dalokból álló szakaszokra osztotta: Lover, Fearless, Evermore, Reputation, Speak Now, Red, Folklore, 1989 és Midnights.

A dal szövege, amely a barátságról és a pillanat megragadásáról szól, visszhangra talált rajongói körében, és a Lover énekesnő 34 éves barátjával, az NFL-sztár Travis Kelce-szel való románcát is szimbolizálja.

Ez a szívből jövő köszönet akkor hangzott el, amikor Swift felszállt a magángépére, hogy időben megtegye a hosszú repülőutat az Egyesült Államokba, hogy Kelce-nek szurkoljon a Super Bowl LVIII-on Las Vegasban.



Swift végül szombat este érkezett meg a Los Angeles-i LAX repülőtérre, és gyorsan dél-kaliforniai otthonába menekült.

Az énekesnő elbújt a repülőtéren összegyűlt, az érkezésére váró rajongók és a média tömegei elől, mielőtt bepakolt egy autóba.

Onnan várhatóan Las Vegasba utazik, hogy szurkoljon a Kelsnek, amely a San Francisco 49ers ellen harmadszor is a Super Bowl-címért száll harcba.



A sztárpár tavaly szeptemberben kezdett randevúzni, és gyorsan popkulturális jelenséggé váltak, a Chiefs meccsek alatt kamerák rögzítették Swiftet, amint Kels családtagjaival és más Chiefs játékosokkal beszélget.

0 Comments:

Megjegyzés küldése