Dua Lipa és Callum Turner a Bafta 2024-en kézenfogva romantikusan


A pár együtt jelent meg  az Annabel’s elnevezésű londoni klubban vasárnap.


Dua Lipa és Callum Turner az EE BAFTA 2024-es rendezvénye után is együtt töltötték az időt. 

Dua Lipa and Callum Turner Share Sweet PDA Moment at BAFTAs Afterparty -  Insight Blog


Vasárnap a 28 éves Dua Lipa és a 34 éves Callum Turner kézen fogva jelentek meg a  Fashion & Film britt Vogue и Tiffany & Co. éjszakai klubban az Annabel’s -ben Londonban.


Az énekesnő, aki olyan slágerről ismert, mint Hudini, Valentino-tól öltött fel egy fekete estélyit az esti bulira, ahol részt vett úgyancsak Emily Blunt, Kaia Gerber, Idris Elba s még sokan mások.


Dua Lipa fényűző megjelenését még ragyogóbbá tette feltűnő s szépségét kiemelő ékszerekkel,  Turner elegáns volt fekete öltönyben nyakkendővel és fehér inggel, meg nadrággal. 

Дуа Липа, Каллум ТернерDua Lipa and Callum Turner Hold Hands at 2024 BAFTAs Afterparty21 on X: "Dua Lipa, Callum Turner and Joe Alwyn attends the British Vogue  And Tiffany & Co. Celebrate Fashion And Film Party.  https://t.co/xikNdWhEOo" / X


Azelőtt a pár külön külön jelent meg a királyi fesztiválon ahol Lipa vörös Valentino ruhában volt felöltözve.

Дуа Липа


A romantikus viszony Lipa és Turner között januárban lett ismert ,amikor A Masters of the Air című film premierjén együtt voltak, ahol a férfi volt az egyik főhős.


Azóta fotózták őket romantikus események közepette, mosolyogva, csókolózva, s együtt sétálva , ölelkezve januárban Beverly Hills utcáin.

Dua Lipa Kisses Callum Turner During Sushi Date Night

Az utolsó megjelenésük együtt azután volt, mikor Dua Lipa kiadta klipjét az új dalára, mely a Training Season címet kapta, s sikertelen randevúk ihlették azt.


 

"Nekem több rossz randevúm volt, s az utolsó volt a csepp a pohárban.- mondta Lipa a dalában.

 

"Másnap reggel megérkeztem a stúdióba, ahol Caroline Eileen és Tobias Jesso Jr. dalszerzők megkérdezték, hogy ment, és én azonnal kijelentettem: "A TRÉNINGSZEZONNAK VÉGE", és mint a legjobb, barátaimmal, sokat nevettünk elmeséltem nekik a randevúk sikertelenségét, és minden gyorsan összeállt" - tette hozzá.

közösségi háló starslife

0 Comments:

Megjegyzés küldése