Kate Moss, Irina Shayk, Naomi Campbell: A 40 legendás nő pózolt a britt Vouge magazinak, Edward Enninful-nak


 

 

So how many did you manage to spot? 1. Anok Yai, 2. Kaia Gerber, 3. Naomi Campbell, 4. Dua Lipa, 5. Maya Jama, 6. Kate Moss, 7. Cynthia Erivo, 8. Simone Ashley, 9. Lila Moss, 10. Ariana Debose, 11. Jameela Jamil 12. Oprah, 13. Salma Hayek, 14. Christy Turlington, 15. Selma Blair, 16. Miley Cyrus, 17. Iman, 18. Linda Evangelista, 19. Jane Fonda, 20. Cara Delevingne, 21. Gugu Mbatha-Raw, 22. Gigi Hadid, 23. Adwoa Aboah, 24. Victoria Beckham, 25. Paloma Elsesser, 26. Gemma Chan, 27. Jodie Comer, 28. Precious Lee, 29. Amber Valletta, 30. Adut Akech, 31. Cindy Crawford, 32. Karen Elson, 33. Irina Shayk, 34. Laverne Cox, 35. Anya Taylor-Joy, 36. Serena Williams, 37. Rina Sawayama, 38. Karlie Kloss, 39. Vittoria Ceretti, 40. Jourdan Dunn


A britt Vouge utolsó  magazinja, melyet a régi szerkesztők készítettek, amelyben 40 hősnő volt látható.

A címlapon: Kate Moss- lánya is Lila, Victoria Beckham, Anja Taylor Joy, Miley Cyrus, Irina Shayk, Cindy Crawford, Cara Delevigne, Jane Fonda, Kaia Gerber, Salma Hayek, Linda Evangelista , Amber Valetta, Dua Lipa, Naomi Campbell, Serena Williams, Oprah Winfrey,  és még sokan mások szerepeltek a képen. Múlt év júniusában a britt Vouge vezetője el hagyta a posztját. A Conde Nast-ban fog globális konzuli kötelességekkel foglalkozni, a művészeti projektekben.

Обложка британского Vogue


Edward Enninful azt írja , hogy nem volt biztos abban, hogy tud 40 hősnőt választani, akik az utolsó hat évben a magazin címlapján pózoltak azelőtt. 

" Tud -e a 40 legfontosabb s leghíresebb nő a világon egy stúdióban összegyűlni New-york -ban egy napon december napján, hogy együtt fotózzák őket? Ők eljöttek. Londonból, New-yorkból, Párizsból, Milanból, Los Angelesből és más városokból, megjelentek, mint egy álom.

Синди Кроуфорд
Cindy Crawford: Ned Rogers/British Vogue
Кейт Мосс
Kate Moss: Ned Rogers/British Vogue
Кара Делевинь
Cara Delevigne/Фото: Ned Rogers/British Vogue
Джиджи Хадид
Gigi Hadid: Ned Rogers/British Vogue
Майли Сайрус
Miley Cyrus/Фото: Ned Rogers/British Vogue
Виктория Бекхэм
Victoria Beckham/Фото: Ned Rogers/British Vogue
Сальма Хайек
Salma Hayek/Фото: Ned Rogers/British Vogue
Джейн Фонда и Опра Уинфри
Jane Fonda és Oprah Winfrey/fotó: Ned Rogers/British Vogue
Джоди Комер
Jody Comer/Фото: Ned Rogers/British Vogue
Модели на съёмке
modellek a fotózáson: Ned Rogers/British Vogue
Линда Евангелиста и Сальма Хайек
Linda Evangelista és Salma Hayek/fotó: Ned Rogers/British Vogue
Наоми Кэмпбелл
Naomi Campbell: Ned Rogers/British Vogue


Enninful  szerint az összes sztár mindent megtett, hogy minden jól mükődjön, s Gigi Hadid is időben haza érjen a 3 éves lányához.


De az igazán legendás, sokak szerint énekesnő Taylor Swift, akinek ott kellett volna lennie, nem látható a címlapon. Korábban Taylort a Time az év emberének ismerte el. Ebben nem kis szerepet játszott Eras turnéja, amely minden rekordot megdöntött.

A Kardashian családból szintén senki nem volt a címlapon, de ez a tény inkább örömöt okozott, mint elszomorította a netezőket: hírnevük ellenére nem népszerűek egyesek körében. Korábban még azt is követelték, hogy ne hívják meg őket a következő Met-gálára.

forrás: spletnik.ru, dailymail

0 Comments:

Megjegyzés küldése