London Barker és Charlie' D Amelio szakítottak


London Barker bevallotta a közösségi hálón, hogy Charlie ' D Amelio-val szakítottak. 

Charli D'Amelio and Landon Barker Broke Up

London Barker és Charlie'D Amelio szakítottak fél év párkapcsolat után. A 20 éves Travis Barker fia hivatalossá tette szakítását a 19 éves TikTok sztárral, a saját Instagram történetében február 6-án.


 

" Mindenkit Üdvözlök, szeretném bejelenteni nektek, hogy Charlie-val, már nem járunk együtt. Mi szakítottunk,  azért,  hogy magunkra koncentráljunk. Mi azóta is barátok vagyunk, s nagyon szeretjük egymást."- írta London.

 

Charli D'Amelio Talks Boyfriend Landon Barker's Dad Travis Barker

" Én hihetetlenül hálás vagyok az időért, amit együtt töltöttünk, s remélem, hogy ti tisztelitek a mi döntésünket."- tette hozzá London  az Instagram oldalán a 2 millió követőjének címezve.

"Köszönöm, s én nagyon szeretlek titeket! "

Лэндон Баркер, Чарли Д`Амелио


2022 júniusában röppent föl a pletyka, hogy London és Charlie elkezdtek találkozgatni, majd később töbször is látták őket New-york utcáin kézenfogva sétálni. Ezek után több rendezvényen is együtt jelentek meg, mint egy pár. Ők jóban, rosszban mindig együtt voltak, s támogatták egymást. Charlie akkor is London mellett volt kapcsolatuk elején, amikor a 48 éves Travis-nak komoly egészségügyi problémái lettek 2022 tavaszán, London is támogatta barátnőjét, aki ősszel elkezdte a Dancing with stars show-t ahol táncolt. 

2022 decemberében egy forrás azt mondta a HoollywoodLife-nak, hogy Kourtney Kardashian mostohafia "megőrül Charlie-ért", és "soha nem gondolta volna, hogy ilyen tökéletes lányt talál magának".

Landon Barker and Charli D'Amelio Split: Breakup Statement | Life & Style

-Ő olyan  boldognak érzi magát, hogy ő a barátnője, s tudja, hogy a lány is ezt érzi.Ők még olyan fiatalok, ez igazi szerelem. Ők nagyon hűek egymáshoz.-vallotta egy bennfentes.

Tíz hónappal szakításuk híre előtt Landon és Charlie első közös fotózásukat a Mini V magazin 2023. áprilisi számához készítették. A magazin a "Gen Z It-párnak" nevezte őket a fotózáson, amelyen együtt táncoló és egymás szemébe szeretettel bámuló képeket láthattunk róluk. Landon és Charlie egy felmérésben is válaszoltak a magazinnak: egy kérdezz-felelekben beszéltek különleges kapcsolatukról.


 - én mindig viccelek, s szeretem olyan emberekkel körbevenni magam, akik úgyanezt teszik! Ez fontos tulajdonság, amiért becsülöm Charlie-t!A humor tetszik a nőkben.-mondta London


A hőseikről is beszéltek, Charli "azokat az embereket, akikkel körülveszi magát" nevezte meg hőseinek, Landon pedig az édesapját, Travist.

Közzétételi fotó: közösségi média, starslife

0 Comments:

Megjegyzés küldése