Blake Lively mini szoknyában s zsiráf mintás ruhában vett részt a new -yorki divathéten

forrás: Dailymail

A színésznő meglátogatta a Michael Kors neve alatt futó divatbemutatót, s csodás képeken pózolt stílusos öltözékben. 

A 36 éves Blake Lively hihetetlenül festett, a Michael Kors őszi/ téli 2024-es divathéten New-york ban. A színésznő barna-fehér kabátot hordott, hosszú újakkal zsiráf mintával, barna toppal mini szoknyával, mind zsiráf mintával. Az öltözék kiemelt része volt a hozzá illő barna lakk csizma, mely magas sarkú volt. A sztár dús szőke haját kibontva hordta, s fénylő ékszerek lógtak fülében.

Блейк Лайвли


Blake magabiztosan pózolt az élénk fotókon a rendezvényen, miközben kis táskát szorongatott kezeiben. Testvére is Robin Lively is csatlakozott   hozzá, fekete ruhájában. A lánytestvérek együtt pózoltak a fotósoknak, s a legstílusosabb sztárok lettek. 

Amellett, hogy Blake és Robin mellett olyan hírességek is részt vettek a show-n, mint Katie Holmes, Nina Dobrev, Brie Larson, Kelsea Ballerini, Gabrielle Union és Rachel Brosnahan.
Brie Larson, Kelsea Ballerini, Gabrielle Union és Rachel Brosnahan.
Mindannyian úgy öltöztek fel, hogy a legfeledhetetlenebb
Michael Kors divatválasztékát bemutatva.

Két órával azután jelent meg a divathéten, hogy részt vett a Superbowl 2024-es bajnokságán Taylor Swift-et támogatva. A legjobb barátnők Travis Kelceért szurkoltak, a Kansas City Chefs legyőzte akkor a San-Francisko 49ers-t. Mindez történt a Alligant stadionban, Las Vegas-ban. Akkor a sztár piros Adidas ruhát viselt, fehér top-al, s göndör hosszú szőke haját leengedve hordta. Sőt arany ékszereket is viselt akkor.

Блейк Лайвли

Miközben ő jól érezte magát a meccsen, Blake férje, Ryan Reynolds egy vicces posztot osztott meg, amelyen egy fotó látható róla a tévé előtt állva, amelyen új filmje, a Deadpool 3 trailerének állóképe látható.
The 36-year-old actress wrapped her arms around Taylor's waste as she joined the 34-year-old hitmaker to cheer on her boyfriend Travis Kelce, tight end for the Kansas City Chiefs
    "Mindenki látta már a #Deadpool trailert? Valamint, látta valaki a feleségemet?" - írta a képaláíráshoz.

Blake nem habozott válaszolni egy másik vicces poszttal, amely egy olyan fotót tartalmazott, amelyen ugyanott áll, ahol Ryan állt, és ugyanaz a statikus kép látható a tévéképernyőn.

    "Drágám, itthon vagyok" - írta a képaláíráshoz.

starslife -forrás

0 Comments:

Megjegyzés küldése