Giselle Bündchen a Balmain-nek állt modellt! Extra hot!

 

Giselle Bündchen: balmain/Instagram*


Giselle Bündchent a Balmain reklámkampányában fotózták. A felvételeken a sztár miniruhákban és overallban  látható a 80-as évek stílusában a tavaszi kollekciójához, a világhírű Rafael Pavarotti fotós kapta őt lencsevégre. Ez még nem minden! Giselle bemutatta az új modelljét a Balmain Jolie Madame táskáknak.

Жизель Бундхен
 balmain/Instagram*


A Valentin nap-on a lesifotósok lőttek pár képet, ahogy Bündchen és Hoakim Valente edző csókolóztak.

" Ők nagyon szerelmesek egymásba"- vallotta egy bennfentes Bündchenről és Valienteről, bár a szupermodell nem kívánta eddig kommentálni új románcát.

Жизель Бундхен
Жизель Бундхен
: balmain/Instagram*
Жизель Бундхен
: balmain/Instagram*
Жизель Бундхен
: balmain/Instagram*


Múlt hónapban Giselle azt vallotta egy interjú során, hogy a gyerekeit vitte Valente stúdiójába, hogy önvédelmet tanuljanak, de ő is vett tőle órákat. Sőt   a Valiente testvérekkel is részt vett egy divat fotózáson.

Gisele Bündchen, Joaquim Valente splash around on beach day

A pletykák akkor röppentek föl a kapcsolatukról, amikor Hoakim és Giselle Cosa-Ricában és Braziliában is együtt nyaralt a modell gyerekeivel is. 

" Ő tanár, s a legfontosabb ember, akit megbecsülők, s hiszek benne. Ez olyan csodás, amikor a gyermekeim ilyen energiával vannak körülvéve"-vallotta a modell.

2022 októberében Giselle Bündchen és Tom Brady 13 év házasság után bejelentették válásukat. A modell elmondta, hogy nehéz volt túltennie magát a férjétől való elváláson. Giselle Bündchen és Tom Brady 2022 októberében jelentette be válását 13 év házasság után.

forrás balmain, spletnik

0 Comments:

Megjegyzés küldése