Shakira 6 év alatt egy újabb albummal rukkolt elő, melynek címe: "A nők többé már nem sírnak"

forrás dailymail

A 47 éves Shakira (énekesnő, dalszerző, hastáncosnő) kiadja új albumát, melynek címe :  Las Mujeres Ya No Lloran "A nők többé nem sírnak". 

" Én ezt az albumot veletek csináltam meg, az én farkas falkámmal (rajongóira utalt), akik mindig velem voltak életem minden szakaszában"- írta az énekesnő. 


A sztár elmondása szerint ez egyfajta terápia volt számára:

" minden dal elkészítésével, gyógyítottam magam. Amíg-e dalokat énekeltem, a könnyeim gyémántokká váltak, a függőségem- erővé" 

Шакира
shakira/Instagram*


Shakira egyúttal megmutatta fotósorozata felvételeit, az albumhoz. Ott a libanoni dél-amerikai szépség fűzőben látható, s leggingsben, majd más öltözékekben is a Stylist Nicola Bru volt. 

Шакира

: shakira/Instagram*


A spanyol albumon Shakirának 16 dala hallható majd Acróstico, Out of Your League, Bzrp Music Sessions, Vol. 53, TQG, Te Felicito, Copa Vacía и El Jefe.

Шакира

: shakira/Instagram*
Шакира
: shakira/Instagram*


Nemrégiben az énekesnő visszatért a toplisták élére, az MTV VMA-n kapott díjat, Kolumbiában  szobrot emeltek számára. Sőt a sztár megegyezett az adó ügyeivel kapcsolatban is Spanyolországban.


forrás: По данным El Periodico,

 

Hogyan bukott le régen Gerard Pique?

A Golden Globe-jelölt dalszerző Shakit állítólag felfedezte, az üveg lekvárt,amiből valaki falatozott, amíg ő nem volt otthon a férje szeretője felfalt, amíg ő nem volt a városban, és azóta a nyilvánosság elé állt  Gerard Pique (Shakira gyermekeinek apja)a 25 éves Kozmosz munkatársából lett  fiatalabb barátnőjével, Clara Chia Martíval.



Ugyanebben az évben Shakira és Gerard aláírta a 11 éves fiuk, Milan Piqué és a 9 éves Sasha Piqué felügyeleti jogáról szóló megállapodást.

Az egykori házaspár akkor a TMZ-nek elmondta: "Egyetlen célunk, hogy a lehető legnagyobb biztonságot és védelmet nyújtsuk gyermekeinknek, és reméljük, hogy biztonságos és nyugodt környezetben folytathatják életüket".


Tavaly novemberben Shakira 34 millió dollárt fizetett, hogy elkerülje a nyolcéves börtönbüntetést. Az énekesnő most már nem Spanyolországban él: tavaly nyáron jelentette be, hogy szakított Gerard Piquével, akivel hosszú évekig együtt voltak, és fiaival, Sashával és Milannal együtt Miamiba költözött.

*Instagram, dailymail

0 Comments:

Megjegyzés küldése