Beyonce felnőtt lánya a Grammy-díj kiosztón! Anyja pontos képmása



Beyonce és Blue Ivy megjelentek a 2024-es Grammy-díjkiosztón, hogy támogassák az egyetlen és egyedülálló Jay-Z-t. 


A 42 éves Beyonce és az 54 éves Jay-Z nem várt vendégek voltak. A ceremónián hirtelen jelentek meg idősebb leányuk Blue Ivy- oldalán.

Jay-Z egy díjat kapott a Dr. Dre Global Impact Award-ot, a 2024-es Grammy-díj átadón. Amikor a színpadra lépett, Blue Ivy társaságában tette ezt. Jay-Z kifejezte háláját Blue Ivy-nek a győzelemért a régi Grammy-n.


 

"Blue már megnőtt, már nem iszik cumisüvegből, s neki már van saját Grammy-díja."- mondta ő.  Igazából, ő az első Grammy-díját csak 9 évesen nyerte a legjobb zenei videó kategóriájában a «Brown Skin Girl című sláger kapcsán. Őt elismerték a dalért.

 

 

Блю Айви, Джей Зи


A 12 éves kislány szépen festett fehér ruhájában, s fehér bakancsában. A fellépés végén az apa megfogta a lánya kezét. Ez emlékezetes pillanat marad a jövőben a Karter családnak!


A fellépés alatt Beyonce a helyén maradt, és messziről tekintetével jelezte, hogy támogatja férjét. Ő ellenállhatatlanul festett a kockás dzsekijében , ingében s rövid nadrágjában. Fehér cowboy kalapot is viselt, s olyan büszkének tűnt, mint soha.

Бейонсе, Блю Айви


Bár Beyonce nem volt jelölve egy Grammy-díjra sem 2024-ben,Az évek során összesen 32 Grammy-díjat nyert, köztük a legjobb zenei videó, a legjobb kortárs városi album és az év dala díját. Tavaly kilenc jelölés után négy Grammy-díjat nyert.

Бейонсе, Блю Айви


Múlt év Beyonce éve volt. Októberben a Reneszánsz elnevezésű turnéját fejezte be, s 5 hónapig úton volt. A turné nemzetközi szenzációvá vált, s elismerte őt , mint zenei kultúrát, a több éves munkájáért. Blue Ivy (Beyonce lánya) anyukájával tartott a turnékon táncosnőként, sőt a jövő új generációjának sztárja lehet!

forrás: starslife, dailymail

0 Comments:

Megjegyzés küldése