Paris Hilton bemutatta újszülött fiát


Paris Hilton megosztott új képeket fiáról Phoneix-ről, akit egy béranya hozott a világra.


"Az én szívem"- írta alá Paris, amelyben szívéhez öleli a csecsemőt.

Пэрис Хилтон с сыном


A szállodalánc örökösnő, modell, színésznő és dj. már sok éve vágyakozott a gyermekre. Kim Kardashian tanácsára 2020-ban lefagyasztatta petesejtjeit, három évre rá megjelent Phoneix nevű babája. Carter Reum lett a fiúcska apja, aki üzletember Chicago-ból, s a család barátja. 2021-ben házasodtak össze novemberben, egy év közös élet után, sokáig próbálkoztak, végül így jött össze a gyermek.


Пэрис Хилтон с сыном
Пэрис Хилтон с сыном

" Engem mindig foglalkoztatott az anyaság gondolata, s olyan boldog vagyok, hogy mi Carterral megtaláltuk egymást. Mi olyan boldogak vagyunk a családalapítás okán, a szívünk majd kirobban a sok szeretettől amit gyermekünk iránt érzünk.- mondta Paris a People magazinnak.

Пэрис Хилтон с сыном


Felix egy béranya segítségével született, de Hilton maga is volt egyszer terhes. Húszévesen véletlenül tudta meg, hogy gyermeket vár, de nem állt készen a gyereknevelésre, ezért elvetette. A sztár ezt a Glamour magazinnak adott interjújában vallotta be egy hónappal fia születése után.


A pár most neveli elsőszülöttjét, aki most három hónapos, és egy lányról álmodoznak. Hilton úgy döntött, hogy ismét béranyát fog igénybe venni, mert fél attól, hogy ő maga szüljön, mivel a gyermekvállalást a halállal teszi egyenlővé.


"Amikor a The Simple Life-ot forgattam, egy olyan szobában voltam, ahol egy nő szült, és ez nagyon megrázott. Nagyon szeretnék családot, de maga a folyamat megrémít. A halál és a szülés az, amitől jobban félek, mint bármi mástól a világon"."




0 Comments:

Megjegyzés küldése