Igaz-e, hogy Taylor Swift -nek máris új románca van Joe Alwyn-al való szakítás után?

Taylor Swift Is 'Enjoying Her Freedom' After Joe Alwyn Split


Nemrég szakított Taylor Swift és Joe Alwyn, de Us Weekly arról számolt be, hogy nagyon jól kezeli az énekesnő ezt.

Az Anti Hero sláger előadónője, most vesz részt az Eras elnevezésű turnéján és '' Nagyon optimistán látja a jövőt"- vallja a forrás.

"Taylor élvezi a szabad életet" amióta szakított a 32 éves színésszel Joe Alwyn-nal aki így ő is szingli lett.

" ő senkivel sem találkozgat, s nem akar mostanában kapcsolatot"- vallotta a bennfentes.


 

- ő értékel bármilyen támogatást, amit a barátaitól és családjától kap.  Ő őszintén hiszi, hogy aminek meg kell történnie, az nemcsak úgy történik. Taylor csodásan kezeli a kérdést.- bennfentes.

-

 7 évet bírt ki együtt a pár, majd szakított.

 

.

Április 8-án tudta meg a világ, hogy ez a csodás pár szakított, mert tönkrement a kapcsolatuk, a PEOPLE szerint Joe nem bírta a nagy figyelmet mely Taylort övezi.  2016-2017-óta amióta elkezdték kapcsolatukat, akkor nem volt kirakatban volt a pár élete. A Covid 19- alatt, magánéletüket titok övezte, de amikor a pandeménia hanyatlani kezdett, s Taylor ismét világhírű lett, Joe-nak ez túl sok volt.


 

- ő barátságos. Taylor nem tud rosszat mondani Joe-ról. Csak szétmentek. Ez nem hirtelen történt. Több nehéz szakasz is volt közös életükben. Ők halasztották a dolgokat, a barátok gondolták, néha szünetet  tartanak majd, de újra összejönnek a jövőben.

Szokatlan módon tudatják a rajongók, hogy Taylor Swift rendben van

A rajongók Taylor április 15-i, floridai Tampában tartott koncertjén első kézből értesülhettek arról, hogy Taylor Swift jól van. Az egyik rajongó a színpad közelében egy "Jól vagy?" feliratú táblát hozott magával, amit felkaptak, amikor Taylor közelebb jött, és a "Delicate"-et dúdolta. Taylor, nyilván látva a táblát, határozottan felfelé tartotta a hüvelykujját. Véletlenül a "Delicate" című dalt állítólag a brit színésszel való kapcsolata ihlette.



0 Comments:

Megjegyzés küldése