Doja Cat áttetsző ruhában a TIME 100 gála koncertjén



Az énekesnő aki előadta azelőtt a Need to Know című slágert nem bízott semmit a képzeletre a rendezvényen amikor átlátszó ruhát húzott s hozzá vörös kesztyűket a kezére.


Doja Cat kész újra a győzelmekre, főleg a divatvilágban ezt bizonyítva jelent meg a TIME100 elnevezésű gála koncerten április 26-án New York-ban. A 27 éves slágergyártó díva mindenkit elvarázsolt merész öltözékével az áttetsző ruhájában, melyhez top is járt.


A szépséges Grammy díjas énekesnő a pop hercegnőjeként tündökölt, a ruhájában. A vörös bőrkesztyűi voltak a figyelem középpontjában, hisz ő a legfelkapottabb sztárok egyike.


Néhány héttel ezelőtt Doja még nem nagyon volt kész a vörös szőnyegen való suhanásra, hisz éppen az operációja után lábadozott.  Március 20-án a twitteren osztotta meg rajongóival, hogy 4 napot gyógyulgat, a műtétje után mert mellkisebbítést végeztek rajta és liposzakciát, s három hónap kell a gyógyulásra. 


 

- jól érzem magam. Nekem nagyon fájnak a bordáim, ha sokat mozgok. De gyorsan meg fogok gyógyulni.- írta Doja.

-


Azelőtt azzal lepte meg rajongóit, hogy a párizsi divathéten az egész testét 30000 vörös swarowski kristály fedte, melyet instagramján is láthattunk.

Amala Ratna Zandile Dlamini rapper, énekes-dalszerző (ismertebb nevén Doja Cat)

A 2021-es MTV VMA-n is volt egy lenyűgöző ruhája, amelyet a Variety-nek úgy jellemzett, hogy "egy műalkotás". Az eseményre is egy teljesen más megjelenésben érkezett, amiben túlméretezett csizma volt a csirkelábakon.
Chair hat to chicken feet boots: Everything Doja Cat wore at 2021 MTV VMAs  | Lifestyle News,The Indian Express
    "Ez adja Willy Wonkát és a baromfifarmot" - elmélkedett. "Ez egy ötletes megjelenés - mintha tréfásan átadnám Farrellnek. A cipőkben nem volt túl nehéz járni".

    "Ez egy előadás, bárhová megyünk" - tette hozzá a Doja menedzsere, Gordon Dillard a Variety-nek adott interjújában.

"Ha megjelenünk egy buliban, az is előadás. Ha elmegy és felolvas egy könyvet, az biztos, hogy előadás. Ez az ő személyisége." A továbbiakban összehasonlította őt és Madonnát, hozzátéve, hogy csapata "csak felületesen érintette" Dodgy képességeit. "Hosszú távra tervezünk, ami az üzletét és a film és a televízió világába való esetleges belépését illeti. Mindig hosszú távra tervezünk és dolgozunk".


0 Comments:

Megjegyzés küldése