Margot Robbie és Ryan Gosling a CinemaCon-on


 Райан Гослинг и Марго Робби


Kedden került megrendezésre Las Vegas városában a CinemaCon elnevezésű rendezvény, ahol a sztárok  új filmjeiket népszerűsíthetik.


Margot Robbie és Ryan Gosling a jeles eseményen promótálták a Barbie című új filmet, melyben ők játszották a két főhőst. 


Margot és Ryan a nézők szeme láttára jelentek meg rózsaszín öltözékekben. Margot kockás top-ot és miniszoknyát viselt a Prada- divatháztól és Louboutin lakk pink cipellőket. Ez lett a trend az ő jóvoltukból is a rózsaszín.Ryan egy pólót mutatott, amelyen a film rendezőjének, Greta Gerwignek a neve volt olvasható a jellegzetes barbie betűtípussal.








Реклама




Райан Гослинг и Марго Робби
Марго Робби
Марго Робби
Реклама

A Barbie film a Warner Bros -tól a népszerű játékbaba kalandjait mutatja be, ahogy a Barbie és kedvese Ken s barátaik, hogyan élik mindennapjaikat Barbielandben. Júliús 21-én kerül a képernyőkre ez a mozi.A főszereplőkön kívül a filmben feltűnik még Dua Lipa énekesnő, a Sex Education sztárja, Emma Mackey, Will Ferrell a Mattel vezérigazgatójaként, valamint Helen Mirren és más hollywoodi sztárok. A filmet Greta Gerwig színésznő rendezte, aki már dolgozott a Kisasszonyok és a Lady Bird című filmeken is.
A CinemaConon a Barbie globális sajtókörútjának kezdetén a színészeket támogatták a Nemzetközi Filmforgalmazásért fellelős, a Warner Bros. Pictures, Andrew Cripps és Jeff Goldstein totálisan  rózsaszín öltözékekben.

A film, amelyre a Barbie-univerzum rajongói már több mint egy éve várnak, várhatóan fellendíti a Mattel cég profitját - ahol a legendás babák készülnek - játékainak eladásait. Ynon Kreutz vezérigazgató elmondta, hogy a vállalat erős keresletre készül az idén 64 éves márka iránt. A Dűne: Második rész című film nézőinek tovább kell várniuk. A film a tervek szerint 2023. november 3-án kerül a mozikba.

Реклама




Райан Гослинг и Марго Робби







Эндрю Криппс, Марго Робби и Джефф Гольдштейн

0 Comments:

Megjegyzés küldése