Barátnők sétája- Taylor Swift

 Даниэль Хаим, Тейлор Свифт, Блейк Лайвли, Джиджи Хадид


fotó:Daniel Haim, Taylor Swift, Blake Lively és Gigi Hadid


A lesifotósok lencsevégre kapták együtt New-york-ban Taylor Swiftet,Gigi Hadidot. Blake Lively-t a Daniel testvéreket Este és Alana Haimet- a csajok éppen a Zero Bond elnevezésű klubba igyekeztek.


A rajongók úgy vélik, hogy Swift éppen a szakítás után Joe Alwyn színésszel ki akarja beszélni szívfájdalmát, s közben jól szórakozni, a barátnőivel. Azon a napon a férfit is látták New-yorkban fáradtan kimerülten-ahogy a rajongók véleményezték képeit.

Сестры Хаим, Тейлор Свифт, Блейк Лайвли, Джиджи Хадид


Taylor jó hangulatúnak tűnt, s éppen beszélgetett barátnőivel. Bennfentes szerint először Blake Lively-vel és Ryan Reynoldssal ebédelt, majd később összefutott legjobb barátnőivel egy esti mulatságra.








-Taylor jól mulatott. Nagyon ellazultnak tűnt, s jól töltötte idejét saját társnőivel. Nem tűnt szomorúnak. Blake és Gigi mindig támogatták őt, nagyon közel állnak egymáshoz- bennfentes ET.

Сестры Хаим, Тейлор Свифт, Блейк Лайвли, Джиджи Хадид

Emlékezzünk vissza, hogy Swift és Alvin szakítottak a hónap elején. A hírességek hat évig jártak együtt. Ez idő alatt Taylor olyan dalokat dedikált Joe-nak, mint a Lavender Haze és a London Boy.

(Egy kérdésem van:- hol van ilyenkor Selena Gomez, aki állítólag a legjobb barátnője? Jó tudjuk beteg a lupusa miatt nem ihat, de őt miért nem hívta meg Taylor? Selenát mostanság inkább Miley Cyrus barátsága menti meg.Azt jegyezzük meg, hogy szép volt Miley Cyrustól, hogy megvédte Sellyt a Bieber botrányban.Bajban ismerjük meg ki az igazi barát:)

Selena Gomez: My Mind & Me: Taylor Swift has THIS to say about her BFF's  'raw, intimate' documentary | PINKVILLA

Miley Cyrus vs. Selena Gomez Photo: New Photos Miley And Selena Together! | Miley  cyrus, Selena gomez photos, Selena gomez



0 Comments:

Megjegyzés küldése