Miley Cyrus most már nem szőke: Miley imidzst váltott


Két éven keresztül volt szőke hajú Miley Cyrus s most visszatért barna fürtjeihez, melyet a Daily Front Row’s
LA Fashion Awards- on mutatott be április 23-án.

Hot Or Not? Miley Cyrus Ditches Her Blonde Hair And Returns As A Brunette  At Daily Front Row's LA Fashion Awards • Hollywood Unlocked 


Miley Cyrust először láthattuk barna loknikkal, április 23-án  a Daily Front Row Fashion Awards - on Los Angelesben. Az énekesnőt kérték fel a díjátadón, hogy a saját stylistját díjazza a legjobb zenei stylist kategóriában.  A hölgy fekete füzőt viselt, mély dekoltázs-al, de legfeltünőbb mégis a friss barna loknijai voltak.  Bár volt pár világos tincs is a frizurájában, de látszott, hogy szeretne visszatérni fiatal korából elhíresült barna hajzuhatagához.  Külsejéből kiemelném még a fekete bőrszoknyát, s magas sarkúját mely kiemelte hosszú lábait.

Miley Cyrus Wore Atelier Versace To The Daily Front Row's 7th Annual  Fashion Los Angeles Awards

 2022-ben is utalt arra, hogy lehet megválna ikonikus szőke hajától.  Sőt Dolly Parton műsorában is utalt arra, hogy 2023-ban ismét sötét hajszínre vált.


"Még soha nem láttam Dollyt igazán megijedni" - viccelődött Miley a TODAY Show-ban. "Úgy viselkedett, mintha az elképzelhető legrosszabb hírt mondtam volna neki. Azt mondta: 'Ezt nem teheted meg. Úgyhogy egyelőre szőkére váltok". 

Pin on Miley Cyrus

Az ezt követő hónapokban Miley sötétebb színűre festette a haja alsó rétegeit, így a stílusa kéttónusúvá vált, mielőtt teljesen sötétre váltott volna.

Miley Cyrus photo controversy shows the perils of young stardom – Orange  County Register
Az énekesnő Miley Cyrus egész karrierje során kísérletezett a kinézetével. Fotó forrása: Miley Cyrus a közösségi médiában

Miley először 2010-ben kezdte el szőkíteni a fürtjeit, de igazán mindenkit sokkolt, amikor 2012-ben levágatta az összes haját, és platinaszőkére festette. Az évek során láthattuk, ahogy a 30 éves lány sportosan hordja a haját, és különböző frizurákkal és színekkel kísérletezik.

4,102 Miley Cyrus 2010 Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images

2,807 Miley Cyrus 2012 Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images

Miley Cyrus Edgy in Ombre to Versace Fashion Show 2023 in Los Angeles – WWD

MileyUpdates | Fan Account on Twitter: "miley cyrus at the daily front row  2023 https://t.co/icr4gL5NQD" / Twitter

Miley márciusban jelentette meg új stúdióalbumát, az Endless Summer Vacationt, amelyet a 'Flowers' című kislemez előzött meg. A 'Flowers' hetekig vezette a Billboard slágerlistáját, így ez lett Miley egyik legsikeresebb kereskedelmi dala. Miley szerelmi élete is kiválóan alakul: 2021 óta randizik Max Morando dobossal.




0 Comments:

Megjegyzés küldése