Kelly Osbourne öt hónapos fiával találkozott a húsvéti nyuszival

Kelly Osbourne and Slipknot's Sid Wilson Welcome Baby Boy

 A reality-show hősnője nagyon boldognak tűnt, karjában a fiával, amikor a húsvéti nyúllal találkoztak.



Kelly Osbourne s kisfia ápr. 6-án találkoztak a húsvéti nyúllal. A 38 éves reality sztár, megosztotta eme bájos képet, arról hogyan ünnepelték a húsvétot.


- A kis Sidney és én csak most találkoztunk a húsvéti nyúllal.- írta alá posztját Instagramon.


Kelly a gyermeke arcát  kitakarta egy lila szívvel, s a gyerek világoskék kardigánban volt felöltözve a tavaszhoz illően. Maga az anya mosolygott, s rövid ujjú virágmintás ruhát viselt, (hortenziákkal díszítve). Kiegészítőként   napszemüveget vett föl. A hölgy kedvese a gyermek apja Sidney Sid Wilson  a Sklipnot együttesből  kommentálta a képet, szívecskékkel.


Kelly és Sid fia 2022 novemberében jött a világra, az énekes, reality hősnő boldog, s elégedett új anya szerepével. Kelly anyja Sharon Osbourne elmondta, jó a kapcsolata velük.


"Náluk minden csodás. A lányom nem engedi, hogy kikeljen magából a társa, s ezért büszke vagyok rá- nyilatlkozta Sharon.


Az első unokája a britt rock énekesnek Ozzy Osbourne-nak

Azóta, hogy Kelly világra hozta gyermekét, néha megosztott infókat, hogyan legyünk anyák.

Sydney születésének előestéjén egy, a családhoz közel álló forrás a HollywoodLife-nak elmondta, hogy Kelly apja, Ozzy Osbourne nagyon örül, hogy újra nagyapa lehet.

    "Kelly nagyon izgatott, hogy kisfia lesz, és nagyon boldog, hogy Ozzy első unokáját bemutathatja" - mondták. "Ozzy imádja az unokáit, de egy fiú születése különleges lesz az egész család számára".

0 Comments:

Megjegyzés küldése