Britney Spears saját könyvet ír visszaemlékezéseiből

 



Britney Spears befejezte memoárját (visszaemlékezéseit), a saját életéről, s már ebben az évben kiadhatja könyvét. A hír forrása:PageSix szerint igazi bestseller lesz.

Justin Timberlake apologises to Britney Spears after documentary backlash -  BBC News

- Britney könyve egy siker története. A legnehezebb életesemények lesznek benne leírva, a gyermekkora is- amikor még kislány volt nagy álmokkal, majd a párkapcsolatáig Justin Timberlake-val, szó lesz a kopaszra nyírásáról, s apja gyámsága alatti évekről is.

 

Бритни Спирс


Britney azt nyilatkozta, hogy memoárja tartalmazni fog majd szaftos részleteket is, sőt a gyámságról is dokumentációkat. A háláról, melyet rajongói iránt érez, akik mellette álltak nehéz életszakaszokban, s férjéről Sam Ashgariról is. 

Britney Spears and Sam Asghari's Relationship Timeline

Spears a könyvön dolgozott Sam Lansky segítségével,aki olyan magazinoknak dolgozott, mint az The Atlantic, New York Magazine,
Time, többek között írt Adelről, Madonnáról is, Nicki Minajról, s más sztárokról is.Az énekesnő Matthew Rosengart ügyvéddel és a Creative Artists Agency-vel közösen 15 millió dolláros szerződést kötött egy könyv kiadására. Ez a kiadói szerződés az egyik legnagyobb üzlet Harry herceg, illetve Barack és Michelle Obama óta.

Britney Spears is writing a tell-all memoir | Dazed

A Simon & Schuster kiadó "el van ragadtatva" Britney egyelőre cím nélküli, de már elkészült memoárjától, amely a tervezett megjelenés előtt az utolsó jogi szerkesztésen esik át.

"Britney könyve nagyon őszinte és szívből írt. Semmi sem maradt észrevétlenül. Ez tényleg egy női jogokról szóló történet, amelyben a saját kezébe veszi az életét a hölgy" - jegyzi meg a forrás.

0 Comments:

Megjegyzés küldése