Henry Cavill barátnője Natalie Viscuzo megosztott egy fájjó hírt:- a francia bulldogja meghalt



Henry Cavill barátnője szomorú napra virradt, hisz a kutyája eltávozott a másvilágra.

A Superman sztárja aki 39 éves és az üzleti szakember kedvese aki 32 éves elvitték egy privát géppel a francia buldogot egy kórházba.

A kutya (Natalie kedvence) a Meat (hús) névre hallgatott, s nagyon szerette őt a pár. Az ilyen fajtájú kutyáknak Brachycephalic fajtaként nehézségeik vannak a légzéssel, és a repülés komplikációkat okozhat a kutyák számára. A török kórház dolgozói sem tudták megmenteni.

Együttérzünk a gyász pillanatában!

Devastating: Henry Cavill's girlfriend Natalie Viscuso has shared her heartbreak after her beloved dog died on Wednesday

Beloved pet: The Man Of Steel actor, 39, and the business executive, 32, brought her elderly French bulldog with them while travelling via private plane for work commitments



Doja Cat áttetsző ruhában a TIME 100 gála koncertjén



Az énekesnő aki előadta azelőtt a Need to Know című slágert nem bízott semmit a képzeletre a rendezvényen amikor átlátszó ruhát húzott s hozzá vörös kesztyűket a kezére.


Doja Cat kész újra a győzelmekre, főleg a divatvilágban ezt bizonyítva jelent meg a TIME100 elnevezésű gála koncerten április 26-án New York-ban. A 27 éves slágergyártó díva mindenkit elvarázsolt merész öltözékével az áttetsző ruhájában, melyhez top is járt.


A szépséges Grammy díjas énekesnő a pop hercegnőjeként tündökölt, a ruhájában. A vörös bőrkesztyűi voltak a figyelem középpontjában, hisz ő a legfelkapottabb sztárok egyike.


Néhány héttel ezelőtt Doja még nem nagyon volt kész a vörös szőnyegen való suhanásra, hisz éppen az operációja után lábadozott.  Március 20-án a twitteren osztotta meg rajongóival, hogy 4 napot gyógyulgat, a műtétje után mert mellkisebbítést végeztek rajta és liposzakciát, s három hónap kell a gyógyulásra. 


 

- jól érzem magam. Nekem nagyon fájnak a bordáim, ha sokat mozgok. De gyorsan meg fogok gyógyulni.- írta Doja.

-


Azelőtt azzal lepte meg rajongóit, hogy a párizsi divathéten az egész testét 30000 vörös swarowski kristály fedte, melyet instagramján is láthattunk.

Amala Ratna Zandile Dlamini rapper, énekes-dalszerző (ismertebb nevén Doja Cat)

A 2021-es MTV VMA-n is volt egy lenyűgöző ruhája, amelyet a Variety-nek úgy jellemzett, hogy "egy műalkotás". Az eseményre is egy teljesen más megjelenésben érkezett, amiben túlméretezett csizma volt a csirkelábakon.
Chair hat to chicken feet boots: Everything Doja Cat wore at 2021 MTV VMAs  | Lifestyle News,The Indian Express
    "Ez adja Willy Wonkát és a baromfifarmot" - elmélkedett. "Ez egy ötletes megjelenés - mintha tréfásan átadnám Farrellnek. A cipőkben nem volt túl nehéz járni".

    "Ez egy előadás, bárhová megyünk" - tette hozzá a Doja menedzsere, Gordon Dillard a Variety-nek adott interjújában.

"Ha megjelenünk egy buliban, az is előadás. Ha elmegy és felolvas egy könyvet, az biztos, hogy előadás. Ez az ő személyisége." A továbbiakban összehasonlította őt és Madonnát, hozzátéve, hogy csapata "csak felületesen érintette" Dodgy képességeit. "Hosszú távra tervezünk, ami az üzletét és a film és a televízió világába való esetleges belépését illeti. Mindig hosszú távra tervezünk és dolgozunk".


Minden a pénz miatt?Cristiano Ronaldo s szépséges kedvese kapcsolata több sebből vérzik?


Az instagram dívája két gyermeket is szült a népszerű focibajnoknak, de még mindig nem feleségként.







Все из-за денег: отношения Роналду с красоткой трещат по швам




Cristiano Ronaldo családi idiliája csak álomkép? A felröppenő pletykák szerint a focista és Georgina Rodriguez kapcsolata a végét járhatja.




A konfliktus fő része abból ered, hogy hat éve semmivel sem foglalkozik a férfi kedvese, csak vásárolgatással. Ezért szakítanának?


 Ronaldo és családja a 2017-es FIFA-gálán | M4 Sport

-Georgina minden szabadidejét áruházakban tölti. Ez idegesíti a férfit.Ő csak költi és költi a pénzt, s egész nap csak lustálkodik.- írja az Ajansspor.


Maga Rodriguez szerint ez csak pletyka, s rosszakarók kitalációja az egész.


: Legion-Media

Margot Robbie és Ryan Gosling a CinemaCon-on


 Райан Гослинг и Марго Робби


Kedden került megrendezésre Las Vegas városában a CinemaCon elnevezésű rendezvény, ahol a sztárok  új filmjeiket népszerűsíthetik.


Margot Robbie és Ryan Gosling a jeles eseményen promótálták a Barbie című új filmet, melyben ők játszották a két főhőst. 


Margot és Ryan a nézők szeme láttára jelentek meg rózsaszín öltözékekben. Margot kockás top-ot és miniszoknyát viselt a Prada- divatháztól és Louboutin lakk pink cipellőket. Ez lett a trend az ő jóvoltukból is a rózsaszín.Ryan egy pólót mutatott, amelyen a film rendezőjének, Greta Gerwignek a neve volt olvasható a jellegzetes barbie betűtípussal.








Реклама




Райан Гослинг и Марго Робби
Марго Робби
Марго Робби
Реклама

A Barbie film a Warner Bros -tól a népszerű játékbaba kalandjait mutatja be, ahogy a Barbie és kedvese Ken s barátaik, hogyan élik mindennapjaikat Barbielandben. Júliús 21-én kerül a képernyőkre ez a mozi.A főszereplőkön kívül a filmben feltűnik még Dua Lipa énekesnő, a Sex Education sztárja, Emma Mackey, Will Ferrell a Mattel vezérigazgatójaként, valamint Helen Mirren és más hollywoodi sztárok. A filmet Greta Gerwig színésznő rendezte, aki már dolgozott a Kisasszonyok és a Lady Bird című filmeken is.
A CinemaConon a Barbie globális sajtókörútjának kezdetén a színészeket támogatták a Nemzetközi Filmforgalmazásért fellelős, a Warner Bros. Pictures, Andrew Cripps és Jeff Goldstein totálisan  rózsaszín öltözékekben.

A film, amelyre a Barbie-univerzum rajongói már több mint egy éve várnak, várhatóan fellendíti a Mattel cég profitját - ahol a legendás babák készülnek - játékainak eladásait. Ynon Kreutz vezérigazgató elmondta, hogy a vállalat erős keresletre készül az idén 64 éves márka iránt. A Dűne: Második rész című film nézőinek tovább kell várniuk. A film a tervek szerint 2023. november 3-án kerül a mozikba.

Реклама




Райан Гослинг и Марго Робби







Эндрю Криппс, Марго Робби и Джефф Гольдштейн

Igaz-e, hogy Taylor Swift -nek máris új románca van Joe Alwyn-al való szakítás után?

Taylor Swift Is 'Enjoying Her Freedom' After Joe Alwyn Split


Nemrég szakított Taylor Swift és Joe Alwyn, de Us Weekly arról számolt be, hogy nagyon jól kezeli az énekesnő ezt.

Az Anti Hero sláger előadónője, most vesz részt az Eras elnevezésű turnéján és '' Nagyon optimistán látja a jövőt"- vallja a forrás.

"Taylor élvezi a szabad életet" amióta szakított a 32 éves színésszel Joe Alwyn-nal aki így ő is szingli lett.

" ő senkivel sem találkozgat, s nem akar mostanában kapcsolatot"- vallotta a bennfentes.


 

- ő értékel bármilyen támogatást, amit a barátaitól és családjától kap.  Ő őszintén hiszi, hogy aminek meg kell történnie, az nemcsak úgy történik. Taylor csodásan kezeli a kérdést.- bennfentes.

-

 7 évet bírt ki együtt a pár, majd szakított.

 

.

Április 8-án tudta meg a világ, hogy ez a csodás pár szakított, mert tönkrement a kapcsolatuk, a PEOPLE szerint Joe nem bírta a nagy figyelmet mely Taylort övezi.  2016-2017-óta amióta elkezdték kapcsolatukat, akkor nem volt kirakatban volt a pár élete. A Covid 19- alatt, magánéletüket titok övezte, de amikor a pandeménia hanyatlani kezdett, s Taylor ismét világhírű lett, Joe-nak ez túl sok volt.


 

- ő barátságos. Taylor nem tud rosszat mondani Joe-ról. Csak szétmentek. Ez nem hirtelen történt. Több nehéz szakasz is volt közös életükben. Ők halasztották a dolgokat, a barátok gondolták, néha szünetet  tartanak majd, de újra összejönnek a jövőben.

Szokatlan módon tudatják a rajongók, hogy Taylor Swift rendben van

A rajongók Taylor április 15-i, floridai Tampában tartott koncertjén első kézből értesülhettek arról, hogy Taylor Swift jól van. Az egyik rajongó a színpad közelében egy "Jól vagy?" feliratú táblát hozott magával, amit felkaptak, amikor Taylor közelebb jött, és a "Delicate"-et dúdolta. Taylor, nyilván látva a táblát, határozottan felfelé tartotta a hüvelykujját. Véletlenül a "Delicate" című dalt állítólag a brit színésszel való kapcsolata ihlette.



Miley Cyrus most már nem szőke: Miley imidzst váltott


Két éven keresztül volt szőke hajú Miley Cyrus s most visszatért barna fürtjeihez, melyet a Daily Front Row’s
LA Fashion Awards- on mutatott be április 23-án.

Hot Or Not? Miley Cyrus Ditches Her Blonde Hair And Returns As A Brunette  At Daily Front Row's LA Fashion Awards • Hollywood Unlocked 


Miley Cyrust először láthattuk barna loknikkal, április 23-án  a Daily Front Row Fashion Awards - on Los Angelesben. Az énekesnőt kérték fel a díjátadón, hogy a saját stylistját díjazza a legjobb zenei stylist kategóriában.  A hölgy fekete füzőt viselt, mély dekoltázs-al, de legfeltünőbb mégis a friss barna loknijai voltak.  Bár volt pár világos tincs is a frizurájában, de látszott, hogy szeretne visszatérni fiatal korából elhíresült barna hajzuhatagához.  Külsejéből kiemelném még a fekete bőrszoknyát, s magas sarkúját mely kiemelte hosszú lábait.

Miley Cyrus Wore Atelier Versace To The Daily Front Row's 7th Annual  Fashion Los Angeles Awards

 2022-ben is utalt arra, hogy lehet megválna ikonikus szőke hajától.  Sőt Dolly Parton műsorában is utalt arra, hogy 2023-ban ismét sötét hajszínre vált.


"Még soha nem láttam Dollyt igazán megijedni" - viccelődött Miley a TODAY Show-ban. "Úgy viselkedett, mintha az elképzelhető legrosszabb hírt mondtam volna neki. Azt mondta: 'Ezt nem teheted meg. Úgyhogy egyelőre szőkére váltok". 

Pin on Miley Cyrus

Az ezt követő hónapokban Miley sötétebb színűre festette a haja alsó rétegeit, így a stílusa kéttónusúvá vált, mielőtt teljesen sötétre váltott volna.

Miley Cyrus photo controversy shows the perils of young stardom – Orange  County Register
Az énekesnő Miley Cyrus egész karrierje során kísérletezett a kinézetével. Fotó forrása: Miley Cyrus a közösségi médiában

Miley először 2010-ben kezdte el szőkíteni a fürtjeit, de igazán mindenkit sokkolt, amikor 2012-ben levágatta az összes haját, és platinaszőkére festette. Az évek során láthattuk, ahogy a 30 éves lány sportosan hordja a haját, és különböző frizurákkal és színekkel kísérletezik.

4,102 Miley Cyrus 2010 Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images

2,807 Miley Cyrus 2012 Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images

Miley Cyrus Edgy in Ombre to Versace Fashion Show 2023 in Los Angeles – WWD

MileyUpdates | Fan Account on Twitter: "miley cyrus at the daily front row  2023 https://t.co/icr4gL5NQD" / Twitter

Miley márciusban jelentette meg új stúdióalbumát, az Endless Summer Vacationt, amelyet a 'Flowers' című kislemez előzött meg. A 'Flowers' hetekig vezette a Billboard slágerlistáját, így ez lett Miley egyik legsikeresebb kereskedelmi dala. Miley szerelmi élete is kiválóan alakul: 2021 óta randizik Max Morando dobossal.




Barátnők sétája- Taylor Swift

 Даниэль Хаим, Тейлор Свифт, Блейк Лайвли, Джиджи Хадид


fotó:Daniel Haim, Taylor Swift, Blake Lively és Gigi Hadid


A lesifotósok lencsevégre kapták együtt New-york-ban Taylor Swiftet,Gigi Hadidot. Blake Lively-t a Daniel testvéreket Este és Alana Haimet- a csajok éppen a Zero Bond elnevezésű klubba igyekeztek.


A rajongók úgy vélik, hogy Swift éppen a szakítás után Joe Alwyn színésszel ki akarja beszélni szívfájdalmát, s közben jól szórakozni, a barátnőivel. Azon a napon a férfit is látták New-yorkban fáradtan kimerülten-ahogy a rajongók véleményezték képeit.

Сестры Хаим, Тейлор Свифт, Блейк Лайвли, Джиджи Хадид


Taylor jó hangulatúnak tűnt, s éppen beszélgetett barátnőivel. Bennfentes szerint először Blake Lively-vel és Ryan Reynoldssal ebédelt, majd később összefutott legjobb barátnőivel egy esti mulatságra.








-Taylor jól mulatott. Nagyon ellazultnak tűnt, s jól töltötte idejét saját társnőivel. Nem tűnt szomorúnak. Blake és Gigi mindig támogatták őt, nagyon közel állnak egymáshoz- bennfentes ET.

Сестры Хаим, Тейлор Свифт, Блейк Лайвли, Джиджи Хадид

Emlékezzünk vissza, hogy Swift és Alvin szakítottak a hónap elején. A hírességek hat évig jártak együtt. Ez idő alatt Taylor olyan dalokat dedikált Joe-nak, mint a Lavender Haze és a London Boy.

(Egy kérdésem van:- hol van ilyenkor Selena Gomez, aki állítólag a legjobb barátnője? Jó tudjuk beteg a lupusa miatt nem ihat, de őt miért nem hívta meg Taylor? Selenát mostanság inkább Miley Cyrus barátsága menti meg.Azt jegyezzük meg, hogy szép volt Miley Cyrustól, hogy megvédte Sellyt a Bieber botrányban.Bajban ismerjük meg ki az igazi barát:)

Selena Gomez: My Mind & Me: Taylor Swift has THIS to say about her BFF's  'raw, intimate' documentary | PINKVILLA

Miley Cyrus vs. Selena Gomez Photo: New Photos Miley And Selena Together! | Miley  cyrus, Selena gomez photos, Selena gomez



ÚJ HOT!Henry Cavill új film forgatási képei és videó a Guy Ritchie által rendezett "The Ministry of Ungentlemanly Warfare

 

A Guy Ritchie által rendezett  "The Ministry of Ungentlemanly Warfare 2024-ben kerül a mozikba. A főhőst Henry Cavill formálta meg, akit a The Witcher, Superman, Enola Holmes filmekből és sorozatokból is ismerhetünk. 


A The Ministry of Ungentlemanly Warfare egy  amerikai
kémfilm, amelynek rendezője és társírója Guy Ritchie, Damien Lewis
2015-ös könyve alapján.

Glam: Actress Eiza, 33, takes on her role as a 'military sniper with extraordinary spy-craft abilities' in the WWII spy film and was seen wearing a glamorous silver gown

A film kapcsán Eiza Gonzales neve is felmerül ő is szerepelt az alkotásban a filmvásznon.

 

 Lehet, hogy egy kép erről: 2 emberLehet, hogy egy kép erről: 3 ember és szakállLehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szakállLehet, hogy egy kép erről: 1 személy és kabátLehet, hogy egy kép erről: 2 ember és tengeralattjáró


ÚJ HOT!Henry Cavill új film forgatási képei és videó a Guy Ritchie által rendezett "The Ministry of Ungentlemanly Warfare

 

A Guy Ritchie által rendezett  "The Ministry of Ungentlemanly Warfare 2024-ben kerül a mozikba. A főhőst Henry Cavill formálta meg, akit a The Witcher, Superman, Enola Holmes filmekből és sorozatokból is ismerhetünk. 


A The Ministry of Ungentlemanly Warfare egy  amerikai
kémfilm, amelynek rendezője és társírója Guy Ritchie, Damien Lewis
2015-ös könyve alapján.

Glam: Actress Eiza, 33, takes on her role as a 'military sniper with extraordinary spy-craft abilities' in the WWII spy film and was seen wearing a glamorous silver gown

A film kapcsán Eiza Gonzales neve is felmerül ő is szerepelt az alkotásban a filmvásznon.

 

 Lehet, hogy egy kép erről: 2 emberLehet, hogy egy kép erről: 3 ember és szakállLehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szakállLehet, hogy egy kép erről: 1 személy és kabátLehet, hogy egy kép erről: 2 ember és tengeralattjáró


Camila Cabello és Shawn Mendes a Coachella fesztiválon csókoloztak

 



Shawn Mendes és Camila Cabello-t együtt kapták lencsevégre, miközben iszogattak a zenei fesztiválon.

Shawn Mendes & Camila Cabello Kiss in New Video from Coachella 2023  Spotting | 2023 Coachella Music Festival, Camila Cabello, coachella, Shawn  Mendes | Just Jared Jr.

A 24 éves Shawn Mendez és a 26 éves Camila Cabelo barátok voltak eddig, s péntek este a Coachella fesztiválon találkoztak.  Három évet éltek együtt azelőtt a két énekes, mielőtt szakítottak 2021-ben. A videókon és fotókon iszogattak, ellazultak voltak s igen!-szenvedélyes csókot is váltottak egymással.

Camila Cabello and Ex Shawn Mendes Spotted Kissing at Coachella 2023 - E!  Online

Camila fehér top-ot viselt farmerral,  s hosszú haját leengedve hordta. Shawn fehér felsőt viselt, mintákkal, zöld kendőt,s bézs színű nadrágot. Sokat is mosolyogtak egymásra. 

camila cabello and shawn mendes seen hanging out and kissing at coache... |  TikTok

Vajon ismét egy párt alkotnak? Sok boldogságot nekik!