Selena Gomez at Rare Beauty and new love Zayn Malik


 
Selena Gomez, a Hailey Bieberes botrány s dráma után (ami egy szemöldök kritikával kezdődött, no és folytatódott azzal, hogy Hailey még Taylor Swift-nek is beszólt).  Azóta a szegény, ártatlan szívű Selena Gomez lett a legkövetettebb Instagramon, míg őt kritizáló nő társai (pontosabban Kylie Jenner és Hailey Bieber veszítettek jó kora követőszámot, s bevételt, rossz hírnevet szerezve maguknak). Egyetlen ember hozzászólása nem volt követhető az egész ügyben, az Justin Bieber, de mindegy is minek kéne megvédenie a feleségét Hailey Biebert, hisz majd az exe Selena Gomez megvédi őt.

Szerencsére béküléssel végződött minden, s kiderült csupán jobban kéne figyelniük mit posztolnak - mondta Hailey.Ezalatt  állítólag összejött  Selena Zayn Malik-al, ami miatt a Gigi Hadid rajongók aggódnak.
(Zayn Malik már a One Direction együttessel való munkája során is azt nyilatkozta, hogy Selena a celebrity crushja. Sőt régen Selena is mondta, hogy szívesen megcsókolná Zaynt. Tehát a kölcsönös  szimpátia már rég megvolt köztük.Sőt már követik is egymást Instagramon.)
 Azelőtt miss Gomez Bella Hadid kedvesével a The Weekend-el alkottak egy párt, most meg Zayn-al? Bár Gigi Hadid ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, amíg Zayn boldog Selenával, s jó apa, addig ezzel nincs is problémája, hogy járnak.
Itt pedig tekintsétek meg Selly új olaj alapú rúzsát, mely nem ragad, s selymes fényt kölcsönöz ajkaidnak. Sok boldogságot!



Heidi Klum a iHeartRadio Music Awards-on jelent meg királykék ruhában









Az iHeartRadio Music Awards ceremóniáján március 27-én Heidi Klum kék csillogó ruhában volt felöltözve, melynek mély kivágásai voltak.


Julien Mcdonald által tervezett ruhában csodásan festett a szupermodell. A kivágásai az estélyinek kiemelték a karcsú csípőjét, s hosszú lábait, melyeken kék szandált viselt. Extra szexi outfit volt.

Szemeit sötétkék füstös sminkkel emelte ki, ajkait barackrózsaszín fényűző rúzzsal kente ki. A kiegészítők is illettek a szetthez, hisz a kék fülbevaló kiemelte arca szépségét. A kék gyűrű és metálkék körömlakk, feltűnővé tette megjelenését.




Olivia Wilde mérges Emily Ratajkowskira szerinte árulás történt!


 


Olivia Wilde mérges a barátnőjére Emily Ratajkowskira mivel az csókolózott Harry Styles-al. Erről a  Daily Mail-nek vallott egy bennfentes.
 Inside Emily Ratajkowski's post-divorce love life as she is seen kissing Harry  Styles | Daily Mail Online

-Olivia és Emily barátnők voltak, s ez árulás!- vallja a bennfentes. Hozzátette:- Olivia nem hagyja magát összetörni emiatt, hanem továbblép, s kijavítja a magánéletét.  Olivia nem akar ebben a botrányban részt venni, s a múlt sarában tapicskolni. Ő a karrierjére fókuszál, s minden energiáját a gyermekei nevelésével köti le.




Az információ forrása szerint Olivia Wilde színész, s rendezőnő nyitott az újabb randikra, s mindent megtesz, hogy olyan párra leljen aki méltó hozzá. Sőt a pletykák szerint a színésznő visszatérhetett volt férjéhez gyermekei apjához Jason Suedikishez.

-Olivia nem azért szakított Harry Styles-al, hogy visszatérjen a volt férjéhez, s annak a lehetősége, hogy újra összejönnének egyenlő a nullával. Jason és Olivia csak barátok, ez a vonat elment.

Emily Ratajkowski, olivia wilde

A PageSix szerint Emily Ratajkowski könyörög Olivia Wilde-nak a bocsánatáért, de az szerint itt barátságuk véget ért. Azelőtt a két színésznő barátnők voltak a Vanity Fair Oscar -díj partiján is együtt buliztak nemrég. Sőt azelőtt együtt vettek részt Harry Styles koncertjén a közönségben, mint barátnők.

Szerki(Ha már Olivia Wilde szakított Harry Styles-al, akkor nincs az énekesre ráírva, hogy Wilde tulajdona, tehát szabadon randizhat bárkivel. Harry dolga kivel jár utána. Olivia is megérthetné ezt az egyszerű tényt.)








@samanthasiegel her and oliviia must have beef now😮 #foryoupage #foryou #fyp #harrystyles #loveontourparis #loveontour #loveontour2022 #paris #emilyratajkowski #oliviawilde ♬ As It Was - Harry Styles

Emily Ratajkowski a férfiakról:- ők csak a nemiszervükkel gondolkodnak!

 


Emily Ratajkowski megvádolta a férfiakat, hogy csak a nemi szervükkel gondolkodnak , elmondta milyen további gyermekeket szülne. Mindezeket nyilatkozta Harry Styles-al való csókolózása után.


Emily újabb podcastban osztotta meg, hogy nem lát közös jövőt Harry Stylessal, még akkor sem, ha csókolóztak. A modell le akarja fagyasztatni petesejtjeit, hogy lány testvért szülhessen fiának Sylvesternek. A gyermeknevelést egyedül képzeli el, s nincs szüksége férfi segítségére.


Menő -e egyedül gyermeket nevelni?

- én sajnálattal közlöm azt, hogy a férfiak csak a saját nemi szervükkel gondolkodnak. Ők csak a szexre gondolnak.

Эмили Ратаковски






Реклама





Modell a nőgyógyászati vizsgálat után tudta meg, hogy le kell fagyasztatnia petesejtjeit.  Ez őt sokkolta, mert az anyja 38 évesen természetes úton szült.


-sokat gondolkodtam erről. Sok barátnőm lefagyasztotta a petesejtjeit, hogy a karrierjére fókuszáljon, hogy párt találjanak, sokan csinálnak mesterséges megtermékenyítést, ahelyett, hogy természetesen szüljenek.


Ratajkowski-nak tetszik anyának lenni, a 40 éves korára akar még egy gyereket szülni, de nem biztos, hogy megtalálja azt a férfit akivel együtt tudja felnevelni fiát. Sőt a válás után félt,  hogy gyermeke zavarni fogja a párkeresésben.

-egy barátnőm, amikor elmondta, neki, hogy elválok azt válaszolta:-ne idegeskedj, a férfiakat nem ijeszti meg , hogy gyereked van. Igaza volt.







Реклама




Эмили Ратаковски с сыном
Instagram*


 

Emilynél az a férfi nyerheti el a szívét, aki értékelni fogja őt anyaként, tisztelni fogja az idejét amit gyermekével tölt, s megérti, hogy a fia mindig az első helyen lesz. Persze vannak férfiak akiket ez idegesíthet.


a nők mondhatják ezt:

- én nem is tudom, hogy elmehetek-e randizni ezzel a férfival- hisz két gyereke van. A férfiak nem ilyenek. Ők beléd lesznek szerelmesek s azt fogják mondani:- az ördögbe, neki két gyereke van- akkor én leszek a mostoha apa. 

A modellnek tetszik az egyedülálló anya szerepe, a kihívások, de attól függetlenül a teljes családkép is fontos számára.

"Sok nőt ismerek, akik egyedül nevelték fel a gyermekeiket, és nagyszerű munkát végeztek, fantasztikus anyák, és csodálatos gyermekeik vannak, és én személy szerint nagyon élveztem, hogy egyedül nevelhetek gyermeket. Szóval én személy szerint nem félnék teherbe esni és egyedülállóként gyermeket vállalni".

Eközben a PageSix szerint Emily "bocsánatot" kér barátnőjétől és  Olivia Wilde-tól a Styles-szal való nyilvános csókja után, mivel a színésznő körülbelül két évig járt az énekessel, és még mindig a szakításuk után van. A források "árulásnak" nevezték Ratakowski viselkedését, megjegyezve, hogy "Olivia a gyerekeire és a munkájára koncentrál, és nem akar semmit sem kezdeni ezzel a helyzettel".

forrás: instagram







Реклама






forrás:https://podcasts.apple.com/us/podcast/high-low-with-emrata/id1648732468

Harry Styles és Emily Ratajkowski a csókbotrány


 A One Direction egykori énekese, a több díjas Harry Styles-t együtt látták Emily Ratajkowski szupermodellel csókcsata közben. Az eset akkor történhetett, amikor Tokió-ban adott koncertet a sztár nagy turnéja közepette. Ti mit gondoltok, újabb álompár jött össze, vagy ez csak kaland?

Harry Styles from One Direction band, who have to many awards, kissing Emily Ratajkowski supermodell in Tokió. What do you think its this love, or short romance?

comment, like, and ect!

Brunette - Future Lover | Armenia 🇦🇲 | Official Music Video | Eurovision 2023

 Ez a klip minőségi lett. A speciális effektek, a lány levitációja a föld felett, a harangok csengése. 

A hölgy egy szenvedésekkel teli szerelemről énekel, melyben közli, hogy szeretne önmaga jobb kiadása lenni, de a pánikja ezt korlátozza. Szenvedély, hangzik a dalban. A műben az énekesnő hangja egyedi, első hallásra nem tudod hova tenni, többször is lejátsszák a hangját.

Két dimenzió van a klipben egy ideges sötét hely s a nő lelke ami belül zajlik.

Tud még rappelni is, a külseje is tetszetős, öltözéke szexi, a dalszöveg is szókimondó és őszinte.

Voltaképp egyedi üde színfolt lehet  a zenei palettán idén. Őt is szavazhatnánk meg, mert ez az előadónő szenvedélyes, érdekes.

Alessandra - Queen Of Kings | Norway 🇳🇴 | National Final Performance | Eurovision 2023

 Az előadásról:


A mű a nőről ,mint erős harcosról szól, aki megküzd a férfiak uralta világban, aki lehet akár megmentő is. Mitológiai ábrázolása, akár angyalként néhol kelta stílusban. A feminizmus előfutárra lehet ez az alkotás. Akár a hétköznapok harcosairól, szól akik minden nap dolgoznak, a túlélésért küzdenek, s nem titok, hogy ez lehet egy reményteljes dal, azoknak, akik most majdnem feladnák ,de mégsem teszik. Tanuld meg ha elesel, akkor is fel kell állni ,leporolni magad, s tovább menni!

 Az élet küzdelem az életért, barátokért, szeretteinkért, munkáért, szerelemért, az önmegvalósításért. Ezt érzem , amikor hallgatom ezt a számot. Ez egy reményteljes ének, még ebben a viharos időkben, amik most vannak.

 A hölgy hangja erőteljes, némelykor túlságosan is,  szenvedélyesen énekel, harcias, vehemens, s ki tud énekelni magas hangokat, a dalnak vannak magas és mély pontjai. Az öltözéke ókori , vagy középkori harcosnőt idéz , nagyon szexi és provokatív. A dal hangulata is akár egy fantasy filmé. Sőt ezt a számot, egy akció, fantasy filmben tudnám elképzelni, mert olyan lelkesítő, tevékenységre ambíciókra ösztönöz.

Amikor hallgatom a Xena, vagy Hercules fantasy sorozat jut az eszembe, ott voltak halhatók ilyen hangulatú dalok.


Alessandra nyerte meg a norvég Melodi Grand Prix versenyt a "Queen of Kings" című dallal, és képviseli az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon Liverpoolban május 9-én, 11-én és 13-án. Ez az előadás a 2023-as Melodi Grand Prix-ről származik, az NRK jóvoltából.

Akár még ő is győzhet az Eurovision-on!

Infók:

Alessandra Mele norvég-olasz művész és dalszerző. A 20 éves lány élete nagy részét Olaszországban töltötte, de két évvel ezelőtt, a középiskola befejezése után úgy döntött, hogy Norvégiába költözik, mivel közelebb akart kerülni norvég családjához és a zene iránti érdeklődését is fejleszteni akarta.


Már egészen kicsi korától kezdve énekelni, táncolni és főzni kezdett édesanyjával Frank Sinatra hangjaira. Első énekversenyén 6 éves korában vett részt, és az ABBA Dancing Queen című klasszikusával megnyerte az egészet. Imád a színpadon lenni, és úgy érzi, hogy ez az a hely, ahol önmaga lehet. 


A Queen of Kings című dal arról szól, hogy merjünk önmagunk lenni, és hogy az élet nehéz időszakaiból megerősödve jöjjünk ki. 


Köszönjük barátainknak az @nrk-nél, hogy biztosították ezt az előadást.


Noa Kirel - Unicorn | Israel 🇮🇱 | Official Music Video | Eurovision 2023

 Ettől a kliptől garantáltan fejre állsz, mert olyan akár egy érzelmi hullámvasút.

A hölgy az idei Eurovíziós Dalfesztivál egyik versenyzőnője.  Izrael képviselője.

A cselekmény egy átlagos étteremben kezdődik, majd hirtelen fejjel lefelé a plafonon látjuk viszont a hölgyet, ahogy énekli, hogy ő egyedi akár egy unikornis. 

Később látunk egy jelenetet, ahol a tömegből ő kiemelkedik , másnak tartja magát, mint a többiek. 

Később szexi koreográfia jellemzi a klipet, no meg az , hogy szinte minden fejjel lefelé van a kis videóban.

Ami egy ideig zavaró lehet, de a hölgy felkavart lelkiállapotát hivatott tükrözni.

A klip cselekménye két szálon fut két dimenzióban (a férfi és nő szempontjából, de a női lélekből többet mutat). A férfi ,akivel ebédel, s közben ilyen dolgok történnek ,vagy ezt képzeli beszélgetés közben, (azért mert senki sem kapja föl a fejét, hogy a plafonon lóg egy nő):) A nő maga az eszménykép, ritka,feminista, magabiztos, s szép, okos, akár egy unikornis, s olyan vad is lehet.  Az énekesnő több szexi ruhát is vált, s igen kentaur (unikornisként is megjelenik).  Voltaképp magát dicsőíti s elmeséli, hogy miért érdemes, a férfinak őt szeretni és tisztelni. A hangja kellemes és szenvedélyes, jól énekli ki a magas hangokat, érzelmesen, mégis erőteljesen.  A cselekmény érdekes, a jelmezek szexik és provokatívak, ahogy a dalszövege is.Ilyen klipet garantáltan nem láttál, de a lényeg meg kell nézni!

A másik, hogy túl sok a speciális effekt, s a furcsa jelenetek, amik szépek, de meghökkentőek, túl sok az adrenalin:)

Mindenképp egyedi és megismételhetetlen, ez egy remekmű!

Mindenképp megérdemli a szavazatokat, akár győztes is lehet!

 

A kishableány élő szereplős verziójának a hosszú előzetese az Oscar-díj átadón!

The Little Mermaid | Disney Australia

Az Oscar-díjátadón megmutatták Rob Marshall nevű rendező A kishableány című filmjének hosszú előzetesét. A 2 perces videóban lehetőség van megtekinteni Halle Bailey-t Arielleként, Jonah Andre Hauer-King-et Erik hercegként, Havier Bardemet Tritonként, Melissa McCarthy-t Ursulaként, s közben csodálni a képi jeleneteket.


 

Arielle a történet szerint megmenti egy hajótörésből Erik herceget, majd beleszeret, s kétségbeesetten kéri a tengeri boszorkányt, (Ursulát), hogy segítsen neki emberré válva elcsábítani a férfit. Eközben Triton az apja hiába figyelmezteti a lányát, ő az emberek felé húz, s a szívére hallgat.

Rob Marshall A kis hableány című musicalje az 1989-es, azonos című Disney-rajzfilm remake-je. Ariel, a sellő szerepét a sötét bőrű színésznő, Halle Bailey kapta, ami miatt a mesebeli történet néhány rajongója máris  kritikával illette a projektet. A film premierje a tervek szerint 2023. május 23-án lesz.

Szerki(Szerintem, remek, hogy végre egy tehetséges énekesnő aki csinos, s sötét bőrű is lehet egyaránt sellő hercegnő.)

Érdekesség(Andersen meséjében a kishableány, feláldozza magát a történet végén, majd tajtékká válik, mert a herceg, egy másik nőt választ, s hiába mondják testvérei, hogy ha megszabadul a hercegtől életben marad, de ő feláldozza magát..)

 A kis hableány (mese) – Wikipédia

Реклама
Джон Хауэр-Кинг
Хавьер БардемХолли Бейли
Фильм "Русалочка"
Реклама


A 2023-as legjobb férfi színésze lett az immár Oscar-díjas Brandon Fraser

 

Брендан Фрейзер

Los Angeles adott otthont a 95. ceremóniának, ahol a legjobb színészeket Oscar szobrocskával jutalmazták. A legjobb férfi színész díját nem más nyerte el, mint Brandon Fraser, aki a A bálna (The Whale) című film főszerepét játszotta el, melynek rendezője Aron Aronofskiy.


A filmben a színész egy meglehetősen nagy súlyú férfit játszott,  aki betegsége mellett próbálta a lányával a kapcsolatot jobbá tenni, de az több éve nem is akart hallani róla a történet szerint.


A szerep miatt ismét legendássá vált színész, a 90-es években amikor népszerűsége csúcsán állt s szex szimbólumként tekintettek rá, akkor magánéleti problémái okán karrierje lefelé kezdett hanyatlani, s azután kevesebbet forgattot hollywoodi produkciókat. A bálna című film visszahozta a köztudatba a sztárt, több jelölést és díjat is nyert, így ismét megérdemelt hírnevének örülhet. 

Kőbunkó teljes filmadatlap | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.huA bájkeverő (film, 2000) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu

 Olyan filmekből ismerhetjük őt, mint a Kőbunkó, Múmia, Tintaszív, vagy esetleg A bájkeverő kasszasikeres mozik.

Брендан Фрейзер в фильме "Кит"
Brandon Fraser A Bálna elnevezésű filmben.
Az 54 éves színésznek ez az első Oscar-jelölése. Brendan Fraser korábban ugyanezért a szerepért a Színész Céh díját is elnyerte.

A legjobb színésznek járó díjra jelölték még Austin Butlert ("Elvis"), Colin Farrellt ("Banshee Inisherina"), Paul Mescalt ("My Sunshine") és Bill Nye-t ("Live").

Korábban a legjobb rendezőnek járó szobrocskát Dan Kwan és Daniel Scheinert rendezők kapták az "All at Once" című filmért. A legjobb színésznő Michelle Yeoh lett, míg a legjobb film díját szintén az All At Once és a Mindenhol című filmek kapták.



Goldie Hawn :- nem dicsekszem az Oscar-díjammal!

Goldie Hawn, Kate Hudson, baby make history on People | CNN

Goldie Hawn lett a Variety magazin sztárja, az Oscar-díjátadó okán. Az interjú során a tévésztár és Kate Hudson színésznő édesanyja arra emlékezett, hogy elaludt és elkésett, az Oscar -díj átadó ceremóniáról, ahol a legjobb  mellékszereplőként  díjazták, s elmondta, milyen kapcsolata volt Curt Russel-al.

Goldie Hawn and Kate Hudson Collaborate for Fabletics to Benefit MindUp. |  Vogue

Első és egyetlen Oscar- díját karrierjében Goldi Hawn 1970-ben kapta, a legjobb mellékszereplőként a Kaktusz virága című film miatt. Ez a szerep volt az első komoly munkája a kezdő színésznőnek Hawn-nak a mozi világában, sőt nem is remélte, akkor, hogy megnyeri. Az akkori Oscar-díj átadó ceremónián meg sem jelent, s amíg Los Angelesben szétosztották a díjakat, ő édesdeden aludt Londonban. A színésznő azóta is sajnálja, hogy akkor nem jelent meg a díjátadón. Fred Astaire a példaképe adta volna oda neki akkor az elismerő díjat.


Голди Хоун

-nem is öltöztem ki,s nem kaptam meg a díjat. Sajnálom. Ez az amire most így gondolok:- milyen jó lehetőség lett volna ez akkoriban. Elfelejtettem ,hogy akkoriban a tévén is lehetett fogni a díjátadó adását. Amikor korán reggel gratuláltak nekem, egy férfi hang szólt bele a telefonkagylóba:- gratulálok, neked sikerült. 

- nekem sikerült,de mi?- kérdeztem én. 

- te kaptad meg az Oscar-díjat a legjobb női mellékszerepért.

- emlékezett vissza Hawn, s köszönhetően az ismeretlen férfi hangnak, el is mondta szüleinek örömkönnyek kíséretében a boldog hírt.

Ezenkívül Goldie Hawn, nem egyszer beszélt arról, hogy nyugodtan kezeli a népszerűséget s a díjakat. 

Pl. az Oscar-t ő egy hálószobai szekrényben őrzi, amit senki sem lát.

-én nem dicsekszem, ezekről én hallgatok- vallotta be a 77 éves színésznő az új interjú során. Ebben hasonlítanak Curt Russel-al akivel 40 éve élnek együtt. 

-ő nem tartja magát tévésztárnak. Mint én. Nem úgy élünk, hogy folyton erre gondolunk.

- mondta a színésznő, majd folytatta:- Kurt egyedülállóan okos, művészi, s bárkivel tud együttműködni- valójában ő csodálatos. 

Голди Хоун


Ami a tévésztárt illeti, akkor Goldie Hawn-nak nem tetszik a modern hollywoodi munka. 

Azt gondolja, hogy igazi tévésztárok már nincsenek, s a legtöbb sztár inkább minél több pénzt keresne.

- hol vannak a tévésztárok, régen a jövetelüket vagy izgatottság követte.  Régen mondhattuk azt:- én szünetet akarok tartani, mert sokat dolgozom. A mostani sztárok  közül sokan akik a show-bizniszben ténykednek, több pénzt keresnek az tény, mint azelőtt a színészek többsége, de ők nem olyan híresek, mint régen a sztárok voltak. Gyorsan megjelennek, majd eltűnnek. Ez túl banális s nem érdekes? Nagyon szomorú.- vallotta ő.


Goldie Hawn olyan híres filmekből ismert mint: A vasmacska kölykei,Palimadár,Jól áll neki a halál. Bár azóta nem jelent meg jelentős film 

produkciókban, de bevallotta, hogy szívesen játszana érdekes

filmben Kurt Russel oldalán.A páros néhány évvel ezelőtt együtt szerepelt a 

Karácsonyi krónikák című családi vígjáték két részében - 

az eddigi utolsó Hawn-filmek. 

Karácsonyi krónikák 2 (2020) | Filmlexikon.hu


Szerintem fontos, hogy gondosan figyeljük az emberek viselkedését, és valóban megértsük, mikor lépik át a határokat. Aggódom azonban a társadalom reakciója miatt, amikor az emberek hirtelen elveszítik az állásukat. Egy nővel üzletet kötni veszélyessé válik, mert kirúghatnak. "A könyveket "törlik" - a klasszikus könyveket arra ösztönzik, hogy ne olvassák. Ez nekem nem tetszik. Mindenhol bizalmatlanság van. Tehát nemcsak a 'törlés kultúrája' van, hanem kultúrharcok is. Az iskolákat átpolitizálják. De vajon a gyermekeink javát szolgálja-e ez? Maga a "megszüntetés kultúrája" kifejezés jobban megrémít, mint bármi más a világon. Ez merev, radikális gondolkodás, ami nem jó".



Голди Хоун


Jenna Ortega az Elle magazin címlapján

 jenna ortega


jenna ortega 0423 elle


Jenna Ortega csodásan festett az ELLE magazinban , ahol több csinos ruhában is láthattuk, többek között a címlapon egy óriási trópusi virággal a mellkasán.

jenna ortega


Jenna Ortega meghódította a világot, főleg most az Elle magazinban. 

A 20 éves színésznő az áprilisi számban kapott helyet, ahol nagy virág fedte mellkasát s több más fantasztikus öltözéket is öltött fől.

Jenna Ortega blooms in eccentric Loewe giant flower top for Elle cover and  reveals if she is single | Daily Mail Online


A címlap topját Loewetől kapta, mely egy csillogó fehér virág volt. A közepén a virág bibéje látszott. Alatta nem vett föl semmit a sztár csak egy szoknyát. A Wendsday sztárja majd később egy élénk vörös prada ruhát vett föl vékony pántokkal, mely kiemelte formás vállait, v -kivágása a dekoltázsra emelte a hangsúlyt, ehhez Harry Winston-tól vett föl gyémánt nyakéket.

Jenna Ortega blooms in eccentric Loewe giant flower top for Elle cover and  reveals if she is single | Daily Mail Online


Csillogó miniruhát is öltött mely fehér volt, s fején egy jókora virágzó lombkorona kapott helyet

Jenna Ortega blooms in eccentric Loewe giant flower top for Elle cover and  reveals if she is single | Daily Mail Online


A ruha a Copernitól volt, mely áttetsző, egyben csillogó fedésű volt. A fejdísze mely fehér tollakból állt, bár mégis egy lombkoronát idézett elő Brent Lawler for Batsheva-tól volt. Ehhez zoknit húzott a Falke-től s pasztell pink Roger Vivier hegyes orrú fehér csatos szandállt húzott.

Jenna Ortega blooms in eccentric Loewe giant flower top for Elle cover and  reveals if she is single | Daily Mail Online

Az ezüst estélyiben is remekül festett, melyhez, ugyancsak pink hegyes orrú szandált passzintot , s valami egész kényelmetlen pózban volt látható, de attól függetlenül csinosan festett.