A kishableány élő szereplős verziójának a hosszú előzetese az Oscar-díj átadón!

The Little Mermaid | Disney Australia

Az Oscar-díjátadón megmutatták Rob Marshall nevű rendező A kishableány című filmjének hosszú előzetesét. A 2 perces videóban lehetőség van megtekinteni Halle Bailey-t Arielleként, Jonah Andre Hauer-King-et Erik hercegként, Havier Bardemet Tritonként, Melissa McCarthy-t Ursulaként, s közben csodálni a képi jeleneteket.


 

Arielle a történet szerint megmenti egy hajótörésből Erik herceget, majd beleszeret, s kétségbeesetten kéri a tengeri boszorkányt, (Ursulát), hogy segítsen neki emberré válva elcsábítani a férfit. Eközben Triton az apja hiába figyelmezteti a lányát, ő az emberek felé húz, s a szívére hallgat.

Rob Marshall A kis hableány című musicalje az 1989-es, azonos című Disney-rajzfilm remake-je. Ariel, a sellő szerepét a sötét bőrű színésznő, Halle Bailey kapta, ami miatt a mesebeli történet néhány rajongója máris  kritikával illette a projektet. A film premierje a tervek szerint 2023. május 23-án lesz.

Szerki(Szerintem, remek, hogy végre egy tehetséges énekesnő aki csinos, s sötét bőrű is lehet egyaránt sellő hercegnő.)

Érdekesség(Andersen meséjében a kishableány, feláldozza magát a történet végén, majd tajtékká válik, mert a herceg, egy másik nőt választ, s hiába mondják testvérei, hogy ha megszabadul a hercegtől életben marad, de ő feláldozza magát..)

 A kis hableány (mese) – Wikipédia

Реклама
Джон Хауэр-Кинг
Хавьер БардемХолли Бейли
Фильм "Русалочка"
Реклама


0 Comments:

Megjegyzés küldése