Selena Gomez at Rare Beauty and new love Zayn Malik


 
Selena Gomez, a Hailey Bieberes botrány s dráma után (ami egy szemöldök kritikával kezdődött, no és folytatódott azzal, hogy Hailey még Taylor Swift-nek is beszólt).  Azóta a szegény, ártatlan szívű Selena Gomez lett a legkövetettebb Instagramon, míg őt kritizáló nő társai (pontosabban Kylie Jenner és Hailey Bieber veszítettek jó kora követőszámot, s bevételt, rossz hírnevet szerezve maguknak). Egyetlen ember hozzászólása nem volt követhető az egész ügyben, az Justin Bieber, de mindegy is minek kéne megvédenie a feleségét Hailey Biebert, hisz majd az exe Selena Gomez megvédi őt.

Szerencsére béküléssel végződött minden, s kiderült csupán jobban kéne figyelniük mit posztolnak - mondta Hailey.Ezalatt  állítólag összejött  Selena Zayn Malik-al, ami miatt a Gigi Hadid rajongók aggódnak.
(Zayn Malik már a One Direction együttessel való munkája során is azt nyilatkozta, hogy Selena a celebrity crushja. Sőt régen Selena is mondta, hogy szívesen megcsókolná Zaynt. Tehát a kölcsönös  szimpátia már rég megvolt köztük.Sőt már követik is egymást Instagramon.)
 Azelőtt miss Gomez Bella Hadid kedvesével a The Weekend-el alkottak egy párt, most meg Zayn-al? Bár Gigi Hadid ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, amíg Zayn boldog Selenával, s jó apa, addig ezzel nincs is problémája, hogy járnak.
Itt pedig tekintsétek meg Selly új olaj alapú rúzsát, mely nem ragad, s selymes fényt kölcsönöz ajkaidnak. Sok boldogságot!



0 Comments:

Megjegyzés küldése