Olivia Wilde mérges Emily Ratajkowskira szerinte árulás történt!


 


Olivia Wilde mérges a barátnőjére Emily Ratajkowskira mivel az csókolózott Harry Styles-al. Erről a  Daily Mail-nek vallott egy bennfentes.
 Inside Emily Ratajkowski's post-divorce love life as she is seen kissing Harry  Styles | Daily Mail Online

-Olivia és Emily barátnők voltak, s ez árulás!- vallja a bennfentes. Hozzátette:- Olivia nem hagyja magát összetörni emiatt, hanem továbblép, s kijavítja a magánéletét.  Olivia nem akar ebben a botrányban részt venni, s a múlt sarában tapicskolni. Ő a karrierjére fókuszál, s minden energiáját a gyermekei nevelésével köti le.




Az információ forrása szerint Olivia Wilde színész, s rendezőnő nyitott az újabb randikra, s mindent megtesz, hogy olyan párra leljen aki méltó hozzá. Sőt a pletykák szerint a színésznő visszatérhetett volt férjéhez gyermekei apjához Jason Suedikishez.

-Olivia nem azért szakított Harry Styles-al, hogy visszatérjen a volt férjéhez, s annak a lehetősége, hogy újra összejönnének egyenlő a nullával. Jason és Olivia csak barátok, ez a vonat elment.

Emily Ratajkowski, olivia wilde

A PageSix szerint Emily Ratajkowski könyörög Olivia Wilde-nak a bocsánatáért, de az szerint itt barátságuk véget ért. Azelőtt a két színésznő barátnők voltak a Vanity Fair Oscar -díj partiján is együtt buliztak nemrég. Sőt azelőtt együtt vettek részt Harry Styles koncertjén a közönségben, mint barátnők.

Szerki(Ha már Olivia Wilde szakított Harry Styles-al, akkor nincs az énekesre ráírva, hogy Wilde tulajdona, tehát szabadon randizhat bárkivel. Harry dolga kivel jár utána. Olivia is megérthetné ezt az egyszerű tényt.)








@samanthasiegel her and oliviia must have beef now😮 #foryoupage #foryou #fyp #harrystyles #loveontourparis #loveontour #loveontour2022 #paris #emilyratajkowski #oliviawilde ♬ As It Was - Harry Styles

0 Comments:

Megjegyzés küldése