Emily Ratajkowski a férfiakról:- ők csak a nemiszervükkel gondolkodnak!

 


Emily Ratajkowski megvádolta a férfiakat, hogy csak a nemi szervükkel gondolkodnak , elmondta milyen további gyermekeket szülne. Mindezeket nyilatkozta Harry Styles-al való csókolózása után.


Emily újabb podcastban osztotta meg, hogy nem lát közös jövőt Harry Stylessal, még akkor sem, ha csókolóztak. A modell le akarja fagyasztatni petesejtjeit, hogy lány testvért szülhessen fiának Sylvesternek. A gyermeknevelést egyedül képzeli el, s nincs szüksége férfi segítségére.


Menő -e egyedül gyermeket nevelni?

- én sajnálattal közlöm azt, hogy a férfiak csak a saját nemi szervükkel gondolkodnak. Ők csak a szexre gondolnak.

Эмили Ратаковски






Реклама





Modell a nőgyógyászati vizsgálat után tudta meg, hogy le kell fagyasztatnia petesejtjeit.  Ez őt sokkolta, mert az anyja 38 évesen természetes úton szült.


-sokat gondolkodtam erről. Sok barátnőm lefagyasztotta a petesejtjeit, hogy a karrierjére fókuszáljon, hogy párt találjanak, sokan csinálnak mesterséges megtermékenyítést, ahelyett, hogy természetesen szüljenek.


Ratajkowski-nak tetszik anyának lenni, a 40 éves korára akar még egy gyereket szülni, de nem biztos, hogy megtalálja azt a férfit akivel együtt tudja felnevelni fiát. Sőt a válás után félt,  hogy gyermeke zavarni fogja a párkeresésben.

-egy barátnőm, amikor elmondta, neki, hogy elválok azt válaszolta:-ne idegeskedj, a férfiakat nem ijeszti meg , hogy gyereked van. Igaza volt.







Реклама




Эмили Ратаковски с сыном
Instagram*


 

Emilynél az a férfi nyerheti el a szívét, aki értékelni fogja őt anyaként, tisztelni fogja az idejét amit gyermekével tölt, s megérti, hogy a fia mindig az első helyen lesz. Persze vannak férfiak akiket ez idegesíthet.


a nők mondhatják ezt:

- én nem is tudom, hogy elmehetek-e randizni ezzel a férfival- hisz két gyereke van. A férfiak nem ilyenek. Ők beléd lesznek szerelmesek s azt fogják mondani:- az ördögbe, neki két gyereke van- akkor én leszek a mostoha apa. 

A modellnek tetszik az egyedülálló anya szerepe, a kihívások, de attól függetlenül a teljes családkép is fontos számára.

"Sok nőt ismerek, akik egyedül nevelték fel a gyermekeiket, és nagyszerű munkát végeztek, fantasztikus anyák, és csodálatos gyermekeik vannak, és én személy szerint nagyon élveztem, hogy egyedül nevelhetek gyermeket. Szóval én személy szerint nem félnék teherbe esni és egyedülállóként gyermeket vállalni".

Eközben a PageSix szerint Emily "bocsánatot" kér barátnőjétől és  Olivia Wilde-tól a Styles-szal való nyilvános csókja után, mivel a színésznő körülbelül két évig járt az énekessel, és még mindig a szakításuk után van. A források "árulásnak" nevezték Ratakowski viselkedését, megjegyezve, hogy "Olivia a gyerekeire és a munkájára koncentrál, és nem akar semmit sem kezdeni ezzel a helyzettel".

forrás: instagram







Реклама






forrás:https://podcasts.apple.com/us/podcast/high-low-with-emrata/id1648732468

0 Comments:

Megjegyzés küldése