Új! Hot news A dal célba talált: Liam Hemsworth beperli Miley Cyrust!

 


Miley továbbra is borsot tör volt férje álla alá.



Egy a showbiznisz legszebb párjai közül- Liam Hemsworth és Miley Cyrus házassága véget ért 2020-ban.

Ennek ellenére a botrányok nem csendesültek el a párocska körül.

Liam Hemsworth suing ex-wife Miley Cyrus for defamation over song  'Flowers': Report | English Movie News - Times of India

 Az új sláger, ami a Flowers címet kapta, nagy siker lett, de mérgessé tette Liam Hemswort-ot. Attól függetlenül, hogy a kompozíció-ban egy szó sem esik a színészről, sokan nevezték el a nagy sikerű dalt túl őszintének, sőt többek szerint egy elromlott párkapcsolatra utal.

Miley Cyrus and Liam Hemsworth Miley Cyrus sucking on a lollipop while  walking in Beverly Hills with her boyfriend Los Angeles Stock Photo - Alamy

A dal népszerűsége elrontotta Hemsworth hírnevét.Emiatt majdnem felbontotta vele a Netflix szerződését, hogy a The Witcher Geraltját játssza el a jövőben , Henry Cavill helyet, aki visszalépett a szereptől.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth esküvőjük óta először mutatkoztak nyilvánosan  | 24.hu

Már már idegileg is kihatott rá exfelesége tevékenysége ezért beperli őt rossz hírnévbe hozás (hitelrontás) miatt.


 Az ifjú pár: megérkeztek Miley Cyrus és Liam Hemsworth esküvői képei |  Híradó

-én magamat jobban tudom szeretni, drágám- énekelte a dalban Miley ami miatt a színész Liam-ot nagy problémák érték. Aceshowbiz.

The ex factor: Miley Cyrus smashes records with breakup anthem | Pop and  rock | The Guardian 

Miley Cyrus Announces New Single 'Flowers'

Szerki (Ha ez Liam-ot bántja akkor még mindig nem felejtette el Miley Cyrust. A férfi két nőre emlékszik életében, akit nagyon szeretett, vagy aki nagyon megbántotta őt. Most ez a kettő egy nőben egyesült, aki sikeres lett. Észrevehető , hogy még mindkettőben él a szerelem lángja, amely akár békülés is lehet?:)

0 Comments:

Megjegyzés küldése