Naomi Campbell új évi estéje kislányával

.


Naomi Campbell elnevezte a 19 hónapos kislányát, kicsiny babszemnek, az új posztjában  új évi estéjén osztott meg.


Az 52 éves Naomi Campbell az új évet a 19 hónapos kislányával ünnepelte. Az első posztjában  a tenger előtt integettek. A modell fekete dzsekit viselt s a gyermeke fehér kabátot rózsaszín kapucnival s barna cicanadrággal.


A csodálatos szupermodell megosztott még képeket  a Umar Kamani által szervezett új évi partiról, aki létrehozta a

PrettyLittleThing-et. Naomi akkor a karjaiban hordozta kislányát, az eseményen, s mindketten fehér öltözéket viseltek. A gyermek , pedig kis fehér masnit viselt a hajába tűzve.

 Poszt tartalma:

- Boldog új évet! Drágáim, az Isten adjon a családotoknak boldogságot,egészséget, egész évben. Soha ne hagyja el isten a szíveteket. Minden életetek fejezetében  Isten adjon nektek békességet, s erőt 2023-ban. Boldog új évet! (köszönöm @umarkamani @nadaadellex, hogy ölelitek az én kis babszemkémet s engem. A legjobb műsorvezetői a lélekben gazdag éjnek. Szeretettel Naomi ❤️🙏🏾

 


Naomi először jelent meg hivatalosan a kislányával a Vouge magazin hasábjain februárba 2022-ben. A terhesség körülményeire nem derült fény, de azt bizonyos, hogy béranya szülhette meg.

Naomi Campbell 50 évesen  lett  először anya!

Naomi sokkolta a rajongókat, amikor 2021 májusában az Instagramon keresztül bejelentette, hogy megszületett a kisbabája. Ismét nem árulta el a gyermeke biológiai nemét, nevét vagy apja kilétét.

    "Egy gyönyörű kis áldás választott engem, hogy az édesanyja legyek" - írta Naomi egy megható bejegyzésben. "Megtiszteltetés számomra, hogy ez a szelíd lélek az életemben van. Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák azt az életre szóló köteléket, amelyet most veled, angyalom, osztozom. Nincs ennél nagyobb szerelem - kiáltott fel boldogan.



Fotó IG: naomi

Alig négy nappal a bejelentés után Naomi megköszönte a rajongóknak és a követőknek a jókívánságokat. "Soha nem éreztem még annyi szeretetet, mint az elmúlt hetekben, annyira hálás vagyok a szeretetért, amit irántam és a lányom iránt éreztek" - írta az üzenetben. "Köszönöm mindenkinek a meleg támogató üzeneteket és a boldog születésnapi jókívánságokat."



<

0 Comments:

Megjegyzés küldése