Lorenzo Lamas cáfolta, hogy lánya Leo Dicaprióval járna


A modell Victoria Lamas apja Lorenzo Lamas, színész, reagált a pletykákra, miszerint lánya Leo Dicaprióval jár.  A New York Post szerint a hölgy csak nagy rajongója a hollywoodi sztárnak, de komoly szerelmi viszony nem fűzi egymáshoz őket.

Лоренцо Ламас с дочерью Викторией

-azt tudom, hogy Leo Dicapro tetszik neki. Azt hiszem, hogy múlt hónapban ismerkedtek meg egymással. Én nem vagyok biztos abban, hogy mi van, de ő ezt mesélte nekem.- mondta az apa.
Leonardo DiCaprio Seen Out in Los Angeles with Actress Victoria Lamas

Azt is hozzátette, hogy lánya Victoria és Leonardo nem találkozgatnak, s  a lány szomorú volt a felröppenő pletykák miatt.

- egyértelmű, hogy tetszik, neki a férfi, de nem járnak. Szégyellte, hogy úton útfélen ezt olvasgatják róla az emberek, mikor nincs is köztük szerelmi viszony.


Hozzátette, hogy adott egy tanácsot a lányának:- párkapcsolatban, először magadra gondolj!

A viszonyokat úgy kezeld mint az ünnepeket,  csak élvezd, ameddig tartanak.- mondta Lorenzo


Azelőtt akkor kapták lencsevégre a két barátot, amikor Hollywoodban beszálltak egy kocsiba.


Leo Dicaprió a nyáron szakított a modell Kamilla Morrone-val, s a közösségi háló azon viccelt, hogy csak 25 évesnél fiatalabb nőkkel hajlandó viszonyba bonyolódni a sztár. Mondván nem akar még családot, ezért fiatalabb hölgyeket választ párjául.

Gigi Hadid, Leonardo DiCaprio get cozy in first photos together

Később románcot feltételeztek Leonak Gigi Hadid-al, aki 27 éves, s gyermeke van Zayn Malik énekestől. A modell hölggyel való kapcsolatát nem tette  hivatalossá, majd ezek után Gigi Hadid azt vallotta, hogy nem akar párkapcsolatot, most kislánya nevelésére koncentrál, s ami közte és Leo között volt nem komoly.

0 Comments:

Megjegyzés küldése