Miley Cyrus Flowers- vigyázat meztelenség!

 A Disney egykori tündöklő csillaga, most megmutatta , hogy mire is képes, egy nő.

 A kezdő jelenetben ragyogó aranyruhában grasszál az amerikai utcákon, majd megfürdik a medencében szexisen, később tornázik, fürdik (kis erotikus jelenetek), táncol a háztetőn.

A feminizmus jegyében, egy férfiak uralta világban is a nő képes egyedül lenni, dolgozni, szeretni önmagát, magát megvalósítani s ehhez nem feltétlenül szükséges a férfi.

( Bár alapjáraton az ember társas lény, s igényli a szerelmet, szóval ez egy kicsit keserédes dal a múltbéli szerelemről).

Ez idáig igaz is lehet. Ez egy összefoglaló klipnek is bizonyul arról , hogy Miley kész lezárni Liam Hemsworth-el kapcsolatos érzéseit. Bár van benne keserűség emlékezni fog rá, (főleg amikor kimentette állatait a tűzből a férfi), ő volt élete szerelme, de nem ment köztük, de szép emlék marad. Gondolhatnánk ez a zenei kisfilm üzenete.

Valójában a hölgy nagyon szexi volt a klipben, a ruhái a mozdulatai , s ahogy kellette magát, azt az érzést kelti, hogy a dalszöveg, ellentétes a képi jelenetekkel. Mintha még mindig vissza akarná csábítani Liam-ot, s szerette volna, hogy fájjon neki az ő elvesztése, ha megnézi, hogy mire vitte, milyen csodás a teste, ruhái a háza. Egyfajta féltékenységet akar kiharcolni a férfiból. Ami lehet bele is talált. 

A tánc, a jelentek, mind vérforralóak,  a zene a dal fülbemászó, de az is érződik, hogy Miley erőszakosan demonstrálja nőiességét,s beveti a nehéz tüzérséget. Arról nem is beszélve, hogy mennyi férfinak , vagy nőnek csavarhatja el így a fejét. The New era!

Vajon a volt férj Liam mit szól majd ehhez?


0 Comments:

Megjegyzés küldése