Selena Gomezt lencsevégre kapták Drew Taggart -al, bár ő tagadja, hogy járnának

 



 Selena Gomezt lefotózták randizás közben a  The Chainsmokers együttes tagjával Drew Taggart-al. Vallotta a Page Six.

A 30 éves énekesnőt és a 33 éves zenészt, vasárnap bowlingozás közben  látták a The Gutter elnevezésű helyen New-yorkban. A randi során állítólag még csók is elcsattant.

Селена Гомес и Дрю Таггарт
/Page Six
Селена Гомес и Дрю Таггарт
/Page Six
Селена Гомес и Дрю Таггарт
т/Page Six
Селена Гомес и Дрю Таггарт
/Page Six


A pár románcáról nemrég értesült a sajtó, s bennfentes szerint, együtt vidáman töltik az időt. December végén Selena bevallotta, hogy szingli és társat keres magának. Taggart pedig Steve Jobs lányával járt, aki modellként ténykedik Eve-val. Tavasszal voltak együtt, néhány hónapig bírták.

Sel és Drew románcáról beszélt egy oldal, sőt felvetették, hogy az énekes, színésznő imádja a rosszfiúkat.

https://t.me/spletni_tg/24871




Azelőtt Selena Gomez az énekes Justin Biberrel élt kapcsolatban. Kettejük között nehéz viszony ált akkoriban fent, se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék. Hol együtt voltak, hol szakítottak. Maga Selena toxikusnak nevezte kettejük románcát, s végső szakításuk után depressziós lett a hölgy, s pszichológiai problémái lettek.  Több rajongó Hailey Biebert (Justin Bieber) feleségét okolta a szakításukért, ami persze nem bizonyított tény. Bár azelőtt Sel és Hailey sokat veszekedtek, most utoljára jó viszonyt mutattak föl, mikor egy ceremónián ölelkeztek.


Bár ettől függetlenül Selena Gomez tagadja, hogy párkapcsolatban él.

- nekem túlságosan tetszik a szingli élet.- írta a 30 éves énekesnő s hastagget adott ki (#iamsingle)-t. Később letörölte a posztot Drew Taggart nem kommentálta az énekesnő és közte lévő kapcsolat hírét.

Némely rajongók úgy vélik a sztárpár elhallgatja az igazságot.

0 Comments:

Megjegyzés küldése