Shawn Mendes a manuális terapeautájával jár, aki kétszer idősebb, mint ő


 


Shawn Mendest együtt kapták lencsevégre a saját orvosával Jocelyne Miranda -val, a saját házában Los Angeles környékén, Kalifornia államban, a hétvégén. Régen ezzel a hölggyel volt romantikus viszonya Shawn-nak.


A 24 éves Shawn Mendes és az 51 éves orvos Jocelyne Miranda először volt együtt látható vasárnap mióta két hónappal ezelőtt lesifotósok csaptak le rájuk. Az énekes és manuál terapeutája a saját házában sétálgattak kéz a kézben. Elég relaxáltnak, s boldognak tűntek, amint házukba mentek.

Fueling rumors: Shawn Mendes was spotted arriving at his house in California with his long-time chiropractor on Sunday

A séta alatt a férfi fekete polót viselt melynek hosszú ujjai voltak, szürke nadrággal, s ehhez fekete cipőt húzott lábaira. Jocelyine rózsaszín pulcsit hordott, fekete leggingssel fehér zoknival, s fehér sportcipővel. A szépség a haját hátra kötötte, s mindkettőjük arcát napszemüveg fedte. 

Long-time coming: The 24-year-old singer and Dr. Jocelyne Miranda, 51, have been fueling dating rumors for several months after being spotted on a few outings together

.

A párról 2022-ben készült első közös fotó, azután többször is együtt vásároltak novemberben. Bár több éve ismerik egymást,s sok időt töltenek együtt ezért többen azt feltételezik, hogy több lehet köztük, mint barátság.


Szakítás Camilla Cabellóval és pszichikai problémák

Sokáig járt azelőtt Shawn Camilla Cabello nevű énekesnővel. Két évet jártak együtt, majd 2021 novemberében szakítottak. A párkapcsolatukat a publikum előtt élték, együtt jelentek meg a vörös szőnyegen is , partikon, sétáltak egymással. Sokat is dicsérték egymást az interjúik során.

Shawn, aki júliusban mentális egészségügyi problémák miatt lemondta 2022-es turnéjának hátralévő részét, egy nyers Instagram-videóban beszélt a szakításhoz vezető küzdelmekről.

    "Például, kit hívjak, ha pánikrohamom van?" - Mondta, miközben akkordokat játszott a zongorán. "Kit hívjak, ha kibaszottul ideges vagyok? Azt hiszem, a valóság az, ami megragadott - ez olyan, mintha: "Ó, most már egyedül vagyok. Most úgy érzem, hogy végre tényleg magamra maradtam, és ezt utálom. Ez az én valóságom, tudod?"


0 Comments:

Megjegyzés küldése