Avatar a víz útja premier style

 

Хайди Клум и Том Каулитц 

Хайди Клум

Heidi Klum és az egykori Tokio Hotel frontembere, ezüstös stílusban jelentek meg. Haja is vizes hatású volt a hölgynek, s sminkje szolid volt a ruhájához képest, bár fülbevalót mégis viselt. Kiegészítő kevés volt, hisz a fókuszban az estélyi volt,  no meg a modell anyuka bombasztikus alakja.

 A szőke ciklon ezüstös áttetsző selyemszálakból varrt estélyije olyan érzést keltet, mintha éppen vízesés folyna le a  testén, ez egy optikai illúziót keltet. Tökéletes alakját mindenki megcsodálhatta ebben a nude ruhában, mely inkább meztelen istennőnek is mutathatta őt. Kedvese ezüst öltönyben és nadrágban feszítve jelent meg mellette, a lényeg itt a nő tündöklése lehetett.

Зои Салдана

Zoe Saldana, akár Audrey Heburn-t is idézhette törékeny és kifinomult eleganciájával, fekete mini koktélruhája egyszerűen mesésen festett rajta, főleg virágszirmot idéző selyem szoknya része. Kontyja remekül kiemelte szép vonásait, ajkát matt vörös rúzzsal emelte ki,  nyakát rubintköves nyakékkel emelte ki.  Körmeit a nyaklánchoz illő vörös lakkal festette ki. Egyszerre volt gótikus, s francia stílusú a megjelenése. Látható egy kis fekete miniruha a szekrényben milyen csodás  is lehet.

The Weeknd 

The Weeknd énekes sötétkék öltönye és nadrágja remekül festett a férfin, főleg a napszemüveg, az ezüst lánc a nyakában, s a lakkos fekete cipő. Igazi lezser elegancia.

Стивен Лэнг, Сигурни Уивер, Алан Бергман

Sigurney Weaver  fehér blúzt öltött, földig érő arany mintás szoknyával, igazán csinos és bevállalós szett.Egy díva. Sminkje enyhe volt, üde arcára pirosító kerülhetett, száját enyhe pink rúzs fedte, s fülében ezüst fülbevaló lógott. További kiegészítői voltak az arany karkötők s karóra.

Henry Cavill and Natalie Viscuso at the premiere of "Avatar: The Way...  News Photo - Getty Images 

Henry Cavill és Natalie Viscuzo is megjelent a jeles eseményen, hogy együtt nézzék -e filmremeket. A férfi szokatlanul nagy szakállat növesztett a The Witcher sorozattól eltérő külsővel láthattuk, bizonyára szeretett volna a Mikulásra hasonlítani, külső szempontjából. (örültünk, hogy nem ősz szakállal jött):)

Kék selyem öltönyt és nadrágot öltött föl, s ehhez fekete inget.

Kedvese szempilláit festékkel emelte ki, no meg tussal macska szemeket rajzolt magának, ajkát szájfénnyel emelhette ki, arcát, mely szimmetrikus, hosszú szőke leomló szőke enyhén hullámos fürtök keretezték. Szatén fenyő  zöld földig érő  estélyit választott az alkalomra, mely kiemelte dekoltázsát, csak éppen egy hálóing is lehetett volna, ha nem lenne a hozzá színben illő kosztümkabát. A kis fénylő táska s a fekete körömlakk jól mutatott kezein.

Kult-túra - Orosz Karácsony és Újév

Összeségében úgy néztek ki, mint valami futurisztikus télapó s az orosz szláv ünnepekből ismert sznyegurocska (hólány). 

Hohoho! Boldog karácsonyt!:)

Команда фильма "Аватар" 

0 Comments:

Megjegyzés küldése