Olivia Wilde és Harry Styles 1,5 közös év után szakítottak

Harry Styles and Olivia Wilde's Definitive Relationship Timeline

Már hivatalossá vált Olivia és Harry 19 hónap közös párkapcsolat után szakítottak s mindegyikük a maga útját  járja.


Oliviát mélyen érintette a szakítás a fiatal énekessel.


 

- Olivia még mindig nagyon szomorú a szakítás okán.Us Weekly. A színész, rendezőnő, azt hitte, hogy a szünet miatt kicsit ellazultabb lehet.- vallotta egy hírforrás.

 

Harry Styles and Olivia Wilde Taking Break From Dating

.

A magazin szerint a 38 éves rendezőnője a Dont worry Darling elnevezésű filmnek barátaira támaszkodik, s a randizást még mindig nem tartja valószínű opciónak.


 A One Direction egykori tagja Harry és Olivia rendezőnő a közös filmjük forgatásán ismerkedtek össze  2020 decemberében, egy évvel utána, hogy Olivia szakított férjével Jason Suedikissel  a Saturday Night live  showban aki akkor 47 éves volt.

 

 A csodás színésznő Jasonnal két gyermeket nevel fiát Otist (született 2014-ben, s a lányát Daisy-t. Akkoriban az eljegyzett pár több drámát is átélt a szakítás óta, Olivia és Harry annak ellenére folytatták románcukat, még ha a színészek között veszekedés is lett a Dont worry Darling forgatásán.


Mindkét partner nem volt kész a szakításra!

Sajnos Harry és Olivia novemberben szakított. Bennfentesek szerint a pár egyik tagja sem akarta a kapcsolat végét.


-Harry nem fogja hivatalosan szakításként kezelni kettejük viszonyát- csak szünetet tartanak, s el akarják dönteni mi van mellette és a kapcsolat ellen- vallotta egy bennfentes a HollywoodLife -nak november 23- án.

 


 

- senki sem gondolja, hogy Harry turnéja után visszatérne Oliviához, de nem tudni mit hoz a jövő.

 

 

A szakítás akkor fellebbent amikor Harry megjelent Oliviával s gyermekeivel egy show-n.


 

- Ők sokat beszélgettek a jövőjükről. Harry sosem fogja elfogadni , hogy kettejük viszonyának vége, ahogy a nő sem. Semmi sem változott azóta a pillanat óta, amikor, a színésznő elhozta gyermekeit a fiú koncertjére. A gyerekek szeretik Harry-t s Harry is szereti őket. -forrás.

-

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése