Henry Cavill a Warhammer hőse lehet?

 

Új projekt van készülőben. A méltán híres játék  tv -s produkciója a Warhammer 40 000 címet viseli majd. Több hírforrás számolt be erről, sőt maga Henry a színész posztolt a közösségi hálóján erről a tényről:


 
Henry Cavill moves on from Superman and The Witcher with a Warhammer 40K  series - Polygon

- már 30 éve álmodtam a Warhammer világáról, hogy a tévéképernyőkre kerül majd. Most 22 év munka után a showbizniszben most úgy érzem, hogy nekem van lehetőségem s elég tapasztalatom, hogy a a filmes verzióját a Warhammernak életre keltsem. Natalie Viscuzo-val való partnerség a Vertigo révén nagy áldássá vált, nélküle nem találtuk volna meg az Amazon házát.Ők lehetőséget adnak nekünk közel kerülni a Warhammer világához. Minden Warhammer rajongónak megígérem, hogy tisztelni fogjuk a játékot, amit veletek megszerettünk. Ígérem, hogy valami ismerőst csinálunk. Megpróbálok nektek valami fantasztikust mutatni, amit még senki sem látott.

Henry Cavill is spending his quarantine time painting Warhammer miniatures  | PC Gamer

Az első lépés- találni egy rendezőt, s forgatókönyvírót. Figyeljétek a híreket barátaim.-írta Cavill.

A fantasztikus projektet az Amazon cég fogja kiadni, lehet, hogy a Supermant azelőtt megformáló s The Witcher főhőseként ismert Henry lesz a főhőse, s producere is. Na szurkolunk!
Henry Cavill Warhammer TV Series In Development At Amazon [Update]


0 Comments:

Megjegyzés küldése