Leo Dicaprio-t új hölggyel látták együtt


Leo Dicaprió-t észrevették , hogy egy másik modellel randizott, a Dailymail szerint.
Dapper: Leonardo cut a casual figure in a black tee paired with stonewash jeans, a black jacket and his trademark baseball cap as he stepped out with Victoria

Az új barátnője lehet a 48 éves színésznek a 23 éves kezdő színésznő Victoria Lamas, Loreno Lamas leánya (aki ugyancsak színész). Külön -külön hagyták el a Bird Street elnevezésű klubot s Leo kocsijába ültek, ahol a színész sokat nevetett és szórakoztatta a lányt, aki mosolygott válaszul.

Виктория Ламас
Viсtoria Lamas/Instagram*

Bennfentesek szerint, a Page Six-nek így nyilatkoztak.

-Lamas és Leo csak baráti ebéden vettek részt, nem voltak kettesben egy társaság között.

Ezen a nyáron kiderült, hogy Dicaprio szakított Camilla Morrone nevű modell kedvesével.   A szakítás után a közösségi háló rámutatott, hogy a sztár csak 25 éves nőkkel ismerkedik.


Ez a teória nem állta meg a helyét, hisz a színészt együtt látták, régi barátnője Gigi Hadid társaságában is. Gigi nem felelhetett meg a kritériumoknak, hisz már 27 éves lett, s neki  van egy kislánya Zayn Malik -tól. Ettől függetlenül a hírforrások azelőtt a kettejük között kibontakozó viszonyról diskuráltak.


 Dicaprio és Hadid viszonyukat , ha volt is nem erősítették meg s nem is kommentálták, sőt egyesek szerint kettejüket régi barátság köti össze.

0 Comments:

Megjegyzés küldése