Mint 20 évvel ezelőtt: -Kim Kardashian és Paris Hilton partiznak!

 


 

Ünnepek- ideális idő a családok összehozására!

Paris Hilton is így gondolta, s ezért  a karácsonyi hangulatot, a legjobb barátnőjével Kim Kardashian -nal szeretné megélni.


Már 20 év telt el azóta, hogy Kim Kardashian  segített Paris Hiltonnak összeszedni a ruhás gardróbját. Együtt pózoltak a Katy Hilton partiján akkoriban.


 « az én anyám mindig a legemlékezetesebb partikat szervezi- írta alá a 41 éves Paris Hilton az Instagram képét, melyet december 18-án posztolt. Az első képen Paris Kris Jenner-rel pózolt, s Nicky Hilton 63 éves anyjukkal Katy-vel és a 42 éves Kim-mel.


« nekem nagyon tetszett az ünnepeket eltölteni a családdal és barátokkal.- írta Paris, aki Kim társaságában fotózkodott le.


Több híresség is részt vett az esti ünnepi partin, mint Heidi Klum, Paula Abdul, Paris és Nicki apja Rick Hilton, Paris férje Carter Reum. A szőkeség (Paris) még Dj. pult mögé is állt a fotókat ellepte a karácsonyi hangulat és a szeretet. (Kevin Ostajevskiy fotózott)


 A barátság kezdete s a reality show Kim Kardashian

Már gyerekkoruk óta barátok voltak. A barátságuk akkor híresült el, amikor Kim a Simple life elnevezésű reality- showban szerepelt,  (2003-06) Paris Hilton asszisztenseként. Kim feladata volt Paris ruháit megvenni. 2000-x ben az ő barátságuk szünetelt, amikor már elkezdte Kim a (Keepinh up Kardashian elnevezésű reality show-ját. Később újra kibékültek a (H/t Bustle) 2021-ben Kim még a szőke ciklon esküvőjén is részt vett.

IG: parishilton


Egy évre rá ,mikor Paris és a  41 éves Carter Reum összeházasodtak, Katy elmondta a terveit a lányáról. Paris és Carter szerettek volna gyermeket, de nehéz dolog lett ez nekik.


 

- ez összetöri az én szívemet, ő úgy törekszik és törekszik, pedig én mondom neki:- csak enged el magad.- Paris anyja Katy egy interjú során.

- olyan sok az érzés, s ők harcolnak. Maga Paris tagadja,  anyja szavait, s nem érti ő honnan vette ezt-hisz a terhesség sosem volt számára harc.


 Paris elmondta, hogy ő és Carter a mesterséges megtermékenyítés (IVF) részeként "biomasszát halmoztak fel", és "rengeteg embriójuk (petéjük) van, amelyek csak a megfelelő alkalomra várnak".

-

forrás: starslife

0 Comments:

Megjegyzés küldése