Women In Entertainment gála vacsora style


Шарлиз Терон
GettyImages.com
Charlize Theron, magához képest sokat fogyott, így egy fekete blúzra, esett a választása mely könyékig ér, ezt párosította rövid kockás mintás nadrággal.
Ehhez bokacsizmát passzintott. Összességében a szett, ha élénk színű lett volna, akár nyáron is hordható lett volna,de így nem éppen jeles eseményhez való öltözék, főleg, ha belegondolunk mennyire fázhatott s még thermo leggings se volt rajta. A lábai túl karcsúak, s az öltözék valami hiányt sejtett, talán hosszú nadrággal jobb lett volna az összhatás.  
Хайди Клум
Хайди Клум/GettyImages.co
Heidi Klum, igen nyáriasra, s egy kicsit Barbie babásra vette a figurát. Érdekes gondolat egy selyem pink kosztümkabátból s egy miniruhából ilyen szettet varázsolni. Egy probléma, hogy lábain látjuk ,hogy vékony, de karcsú derekát eltakarta.A lila lábbeli remekül passzolt hozzá. 

Марго Робби
Марго Робби/GettyImages.com
Margot Robbie
Hosszú ujjú  fodrokban végződő miniruhája, ideális az esthez, hasrésznél húzott, így érdekes.  Ehhez magas sarkú fekete szandált passzintott. Ez is inkább tavaszi szett lehetett volna, a halvány sárga szín remekül áll neki
Бруклин Бекхэм и Никола Пельтц
Brooklyn Beckham és Nicole Peltch
A fiatal pár feketében nyomta.  A férfi fekete öltönyben nadrágban, a lány selyem kosztümkabátban és halásznadrágban. Voltaképp ideálisan néztek ki, de a sötét színű öltözékeiket, fel lehetett volna dobni , érdekes mintás nyakkendővel, a hölgy esetében sállal, kitűzővel. Így átlagos párnak tűntek, akik elegánsak, csak nem gondolták túl, de tudták a kis fekete mindig bejön, ha jeles eseményre vagyunk hivatalosak.


0 Comments:

Megjegyzés küldése