Taylor Swift, Pink férjével és gyermekeivel Maneskin az American Music díjátadón!


Tegnap este Los Angeles-ben került megrendezésre az évenkénti American Music Awards díjátadó. A vörös szőnyegen olyan nagy nevek jelentek meg a pop szakmából, mint Taylor Swift, Pink férjével és gyermekeivel , a Maneskin együttes, Joan Smollis, Kelly Rowland, s még sokan mások.


A többszörös győztes Taylor Swift énekesnő lett, arany öltözékében, melyet a Blonds alkotott meg. Máris hat díjat vihetett haza hat jelölésből, senkinek sem hagyva lehetőséget a konkurensek közül. Vetélytársai lehettek volna Harry Styles, Adele, vagy Beyonce is.

Swift lett az év előadónője,legjobb popsztár, legjobb album, legjobb klip, legjobb country énekesnő, s legjobb country album kategóriák győztesnője.

Тейлор Свифт/GettyImages.com
GettyImages.com
Тейлор Свифт
/GettyImages.com
Тейлор Свифт
/GettyImages.com


Machine Gun Kelly az ünnepségen menyasszonya Megan Fox nélkül jelent meg. Öltözéke egy szúrós kaktuszra , vagy szögekre emlékeztetett a Dolce & Gabbana-tól.  Pink meg régi stílusú ruhát öltött föl. Bob Maki aki Cher-el dolgozott, annak a ruháját választotta ki.  Pink még nem csak ruhájával hívta föl magára a figyelmet, előadta a Hopeless Devoted To You című dalt Olivia Newton John emlékére, aki 73 évesen halt meg mellrákban augusztusban.

Machine Gun Kelly
Machine Gun Kelly/GettyImages.com
Пинк с мужем  Кэри Хартом и детьми Уиллоу и Джеймсоном
Пинк
Pink/GettyImages.com


Mint minden ceremónia ez sem maradhatott volna botrány nélkül. Chris Brown nyerte el a legjobb R&B- előadó címét. A közönség kifütyülte őt. Ez azért történhetett mert ő nem éppen kedves viselkedéséről híres. 2009-ben összeverte akkori kedvesét a z énekesnő Rihannát. Chris Brown orvosi rehabilitáción vett részt, hogy kigyógyítsák erőszakos viselkedéséből, sőt börtönéveket is eltöltött a klinikai viselkedése okán. Kelly Rowland adta át neki a díjat, s kérte a közönséget, hogy őrizze meg nyugalmát. Maga Brown nem vett részt az eseményen, de Kelly hozzá intézte szavait.


- Criss köszönjük a jó zenét e műfajban. Én átveszem a díjat s eljuttatom neked.  Szeretlek és gratulálok! Gratulálok, minden jelöltnek is ebben a kategóriában- mondta Rowland.

A közösségi média felhasználói kétértelműen fogadták, hogy Rowland kiállt Brown mellett, akit többször vádoltak nők bántalmazásával, és felháborodásukat fejezték ki amiatt is, hogy az előadó még mindig szakmai díjakat kap.
Келли Роуленд
Kelly Rowland/GettyImages.com
Джоан Смоллс
Måneskin
Måneskin/GettyImages.com
РЕКЛАМА
Биби Рекса
Bebe Rexa/GettyImages.com
Меган Трейнор
Мegan Trainor/GettyImages.com
Элли Голдинг
Elle Gouding GettyImages.com
Dove Cameron
Дав Кэмерон

0 Comments:

Megjegyzés küldése