Cindy Crawford elmondta, hogy hogyan küzd meg a stresszel:-amikor kiléptek a komfortzónából, nincs más lehetőség, mint megtalálni önmagunkat

 

Кайя Гербер и Синди Кроуфорд


Cindy Crawford megjelent a Haute Living elnevezésű magazin címlapján, ahol az interjúba szó esik a stresszel való harcról, az idős korral való krízisről, hogy hogyan ment el a Burning man fesztiválra a saját lányával, s mi segített neki szabadnak éreznie magát. Persze fotókat is készítettek.

Синди Кроуфорд
/Haute Living



Az 56 éves szupermodell egy szakemberhez fordult segítségért, aki segített neki a stressz leküzdésében.

-ebben az évben kezdtem el dolgozni egy specialistával-mondta ő.

-egy dolog a sok közül melyről beszélünk vele- az az idő.

Például olyan pillanatokról beszélgetünk, amikor szégyellem magam. A modell napjai mindig szigorúan meg vannak tervezve.


 " ha én az edzést 9:30-kor fejeztem be, s az első hívás 10-kor van, ezért nekem van fél órám,hogy lezuhanyozzak készülődjek-mondta ő. Például a férjem beszélni akar velem. Én az órára nézek s azt mondom van három percem, s ő mérges lesz-s én stresszt érzek attól, hogy nem lesz időm sminkelni magam.

A szupermodell soha sem szokott találkozókat halasztani, hisz mindig eredményes akart maradni.,,

Синди Кроуфорд
/Haute Living


Nem nézve erre, ő időt szán magára. Amikor a gyerekek kicsik voltak, akkor mindig elsőnek akart felkelni, mert akkor senkinek nem volt szüksége semmire


Crawford elmondta , hogy szabadnak érezte magát, amikor a Burning Man fesztiválon meghívták őt Kaia Gerber nevű lányával.


-én bármit tehettem ,amit akartam 48 órán keresztül. Ez tényleg hihetetlen tapasztalat volt.- mondta a szupermodell.


a fesztivált ő  ideális helynek nevezte, ahol a valódi énjét találhatta meg, attól függetlenül, hogy ott sok a por és a sár:-a szavaival élve ez őrület, ami valóban szabaddá tesz.


Cindy Crawford azt is mondta, hogy az átlagos életben minden ember szerepet játszik:-anyák, feleségek és többi emberek. A modell szavaival élve, ezeket a szerepeket könnyű megélni, s elmenni attól ki is vagyunk mi valójában.

-ki vagyok én? Én nem tudom. Lehet, hogy a kor miatti krízisben szenvedek.- mondta a híresség.

Синди Кроуфорд
/Haute Living


-régen ezt nem értettem még, de most érzem, hogy ezt értem. Mintha kilépnétek olyannyira a saját komfortzónátokból, hogy nincs választásotok, mint megtalálni önmagatokat- tette hozzá a modell. 

Cindy Crawford bevallotta, hogy hazaérve a fesztiválról, másnak érezte magát, vidámabbnak s gondtalannak.




0 Comments:

Megjegyzés küldése