Henry Cavill visszatér Supermanként: -a britt színész, hivatalosan is bejelentette, hogy DC filmek hőse lesz


Először láthattuk ismét Henry Cavill-t a Black Adam filmben ismét Superman köpenyébe bújva. 



A színész szerint ez még csak a kezdet, közölte a 22 millió követőt magáénak tudható sztár.

 Officially back!  Cavill sent fans into a frenzy on Monday as he revealed his return as the Man of Steel, after appearing in the post-credits scene of Black Adam over the weekend

-  megvártam a hétvégét azzal, de adtam egy lehetőséget, hogy a The Black Adam kis jelenetét lássátok.- mondta Henry.

*- Most , hogy mindenki látott a filmben hivatalosan is bejelenthetem, hogy visszatértem Supermanként a filmvászonra.

Még hozzátette: 


-Sok mindent köszönök az egész idő alatt. Minden rajongómnak hálás vagyok!


Végül az Enola Holmes sztárja ezt mondta:- köszönöm a támogatást, s a türelmet. Megígérem, hogy díjazom azt, a jövőben. 

Kilenc évvel ezelőtt jelent meg első önálló Superman-filmje, Az acélember, amely világszerte több mint 668 millió dolláros bevételt hozott.  

Exciting: Following the cameo, he teased that the appearance was 'just a very small taste of things to come'

This marks nine years since the release of his first solo Superman movie, Man of Steel, which grossed over $668 million worldwide. 


 

Ezekben az években ő játszotta Clark Kentet a Superman filmekben,  2016'-ban Batman v. Superman: Dawn of Justice ( Batman Superman ellen: Az igazság hajnalá-ban) játszott.

 és 2017-ben  Justice League,  (Igazságok ligája)még a  2021-ben Zack Snyder's Justice League-ban is.

 


Hónapokig pletykáltak arról, hogy Cavill visszatér a Black Adam elnevezésű filmbe New-yorkban.


Aztán megláttuk , ahogy  Cavill Supermanként harcol Dwayne Johnson Fekete Ádámjával.

A Cavill által alakított Acélember azt mondja Fekete Ádámnak: "Régen volt már, hogy valaki ennyire idegessé tette a világot", valószínűleg saját magára utalva, ami valamiféle szembenállást indít el a képregényhősök között. forrás Dailymail

Henry Cavill on His Intense Transformation in The Witcher ... Henry Cavill Has Been Replaced in 'The Witcher' on Netflix ...

 A másik hír, hogy a méltán híres The Witcher fantasy sorozat negyedik évadját is elhagyja Henry Cavill, s helyette Liam Hemsworth fogja játszani A Vaják harcost Geralt karakterét, mely úgyancsak nagy port kavart, a rajongói körökben, hisz a fanok szerint Henry Cavillnál jobban senki sem játszhatta ezt a karaktert. Sőt pletykák szerint még aláírás gyűjtésre is sor kerülhetett az ügyben.

Szerki: -szerintem a Superman méltó visszatérés lesz a mozi világába, s akár még Oscar-díjat is hozhat. A witcher híres sorozat, de az acélemberként még sok történetet tud elmesélni a színész, aki még kedvelhetőbbé válik, több  dialógust is kaphat, nemcsak harci jeleneteket, s érzelmes bátrabb s kiegyensúlyozottabb karaktert láthatunk vissza, mint a Witcherben, nem beszélve arról, hogy erkölcsi szempontból, is a Superman elé leülteted a gyereket filmet nézni, de a The Witcher elé nem.

0 Comments:

Megjegyzés küldése