Priyanka Chopra egy rendezvényen Indiában mivel új hajápolót dob a piacra

 


Priyanka Chopra csodásan festett amikor november 3-án  éppen kilépett egy fényűző hotel kijáratán Mumbai földjén. Hisz új hajápolót dobott a piacra.


 A 40 éves hollywoodi sztár egy csád ruhát öltött magára Indiában Mumbai útján november 3-án. A színésznő The Matrix Resurrections16+  ismerhetünk kék topot viselt, egy hozzáillő blézerrel, s magas derekú nadrágot, amikor kijött a Taj Lands End-ből a (Hotel Bandra)-ból. Priyankát nem kísérte el a jóképű férje a 30 éves Nick Jonas, de attól függetlenül igazi sztárként tündökölt egyedül is.


Priyanka leengedte selymes mogyoróbarna hajzuhatagát, s csinos sminket kent arcára, s rózsaszín rúzst kent ajkára, szemeit fekete szempillaspirállal emelte ki.  Lábait egy pár ezüst magas sarkú emelte ki, melytől magasabbnak tűnt.Priyanka Instagram-sztorijában is megmutatta megjelenését, és megemlítette elbűvölő csapatát, amelynek tagja volt Maeve Reilly stylist, Uday Shirali sminkmester és Priyanka Borkar fodrász.


A színésznő Cuantico sztárja Mumbai rendezvényen vett részt, hogy hajápolót népszerűsítsen Anomaly Haircare-t amit múlt évben már piacra is dobott. Hajápoló reklámjait Intagram történetében is megtekintheted. A kék ruha remekül állt neki.


Mi inspirálta Priyanka Choprát, hogy saját haj kozmetikumot hozzasson létre?

Elle interjú:

-úgy döntöttem saját kozmetikai márkát alapítok, de nem tudtam, milyen lesz az, amíg meg nem tudtam mekkora a piaci rés.- vallotta a kismama akinek egy lánya van.

 

 

- már ismeritek a bőrápoló termékeimet, melyek sokáig jók voltak, tiszták és vegán termékek voltak, semmi vegyszerrel, de még nem ismertétek meg a hajápolóimat. Olyan termékeket akartam a piacra dobni, mely parabén mentes, szulfát mentes, de tiszta.- vallotta Priyanka.

-

Amikor éppen nem a hajápoló termékcsaládján dolgozik, vagy hollywoodi projektekben játszik, Priyanka a férjével és kislányukkal, Maltival van elfoglalva, aki 2022 januárjában született béranyától. Priyanka és Nick csak nemrég ünnepelték a Diwalit egy vacsorával, melyhez Priyanka édesanyja is csatlakozott hindu vallásuk tiszteletére. Priyanka rendkívül szépen nézett ki fehér ruhában ezen a kiruccanáson.

0 Comments:

Megjegyzés küldése