Rihanna kék új stílusban felöltözve Balenciaga-Adidas-tól


Az énekes és divattervező  mindenkit elbűvölt kék stílusú ruhájában, mikor vacsorázni indult Santa-Monicába. 


Rihanna csodásan festett, egy pár élénk kék csizmát húzva a Balenciaga Adidas-tól amikor pont a Giorgio Baldi elnevezésű étterembe igyekezett november 17-én szerdán. Az énekesnő csizmái klasszikus fehér csíkokkal voltak díszítve az Adidas márkától.


A csizmákon kívül  a sztár egy hozzá illő óriás kék kabátot öltött föl.

A kabáton is visszaköszönt a csíkos minta, mely a kabát újáig ért le, sőt még kapucnija is volt hozzá amit fejére is húzott az étteremből kimenet. Az élénk kék Balenciaga szetten kívül, arany nyaklánc díszítette nyakát, sőt némely felvételeken fehér napszemüveg fedte arcát.


Nemcsak Balenciaga Adidas öltözékben volt látható mostanában Riri.  Egy fekete bársonyruhában és csipkés szandálban gyönyörűen nézett ki A$AP Rockyval, amikor november elején elkísérte őt új whiskyjének bemutatójára. Előtte egy fekete bőrruhában látták, amint a kedvesét ölelgetve fagyizni mentek. Amikor részt vett a Black Panther: Wakanda Forever című film premierjén, gyönyörűen nézett ki egy ezüstszínű ruhában.


Rihanna zenei mukássága először hat év elteltével

Új stílusban jelent meg a zenei Olümposz egén RiRI. Egy balladával kezdet befutni ismét, mely a Lift me up címet viseli , melyet Chadwick Aaron Boseman emlékére készített el, aki a Fekete párduc elnevezésű film főhőse volt.  Azt is hivatalossá tette, hogy visszatár Twitter és Instagram fiókjához is. November 11-én egy újabb melódiát adott ki a Born again-t.  A rajongók nagy örömére itt nem ért véget a szereplés, hisz a Super bowl-on is szerepel majd a barbadosi szépség.


Amíg a rajongók izgatottan várják az énekesnő albumát a bennfentesek néha csöpögtetnek információkat, hogy valami nagy dobásra készül a sztár a zenei életében.


 

- rihanna természetesen érti, hogy a rajongók évek óta várják az új zenéjének megjelenését.Riri nem csak azért akart kiadni eddig új albumot mert a rajongók ezt akarták, hanem az volt a fontos, hogy ő érezze magát elég harmonikusan, hogy komolyan tudja venni új zenei munkásságát.


 Maga az énekesnő nagy megtiszteltetésnek veszi, hogy visszatérhet a showbiznisz világába.


 

- Rihannának tetszik, hogy megoszthatja ismét a hangját, egy fontos projekt során, s alig várja, hogy rajongói végre hallhassák őt.- vallotta egy forrás.

-

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése